Ένα από τα αρκετά γνωστά του είδους προγράμματα για Windows είναι και η εν λόγω πρόταση της IObit. Ο λόγος για το IObit Malware Fighter 10 PRO για το οποίο μπορείς να κατεβάσεις ένα κλειδί εντελώς δωρεάν από το sharewareonsale.

Αφού πατήσουμε το πλήκτρο download και δηλώσουμε ότι δεν έχουμε Facebook πληκτρολογούμε ένα temp email ή ένα δευτερεύον email μαζί με τα στοιχεία που θα μας ζητήσει και στη συνέχεια θα μας παρουσιάσει το κλειδί ενεργοποίησης, το οποίο έχει ισχύ για 6 μήνες.

Μεταξύ των χαρακτηριστικών που προσφέρει είναι η προστασία σε πραγματικό χρόνο έναντι κάθε είδους απειλών malware, ενώ δεν απουσιάζει και λειτουργία safebox όπου μπορείς να τοποθετήσεις σημαντικά αρχεία προστατευμένα με κωδικό. Έχει επίσης επιλογές αυτόματου σκαναρίσματος των αρχείων που κατεβάζεις, ενώ μπορείς να ελέγξεις όλους τους δίσκους που έχεις στο PC για επιβλαβή αρχεία. Γενικώς, έχει πλήθος επιλογών, εκ των οποίων ορισμένες είναι κλειδωμένες με συνδρομή και ξεκλειδώνουν για 6 μήνες με το κλειδάκι από το sharewareonsale.

Μπορείς να βρεις εδώ την προσφορά

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.