Έχουμε αλλάξει τόσες φορές προγράμματα σε μια προσπάθεια να βρούμε την ιδανική λύση για internet χωρίς σταθερό. Και δεν αναφερόμαστε στα νόμιμα προγράμματα internet χωρίς σταθερό. Αλλά σε εκείνα που προορίζονται για smartphones και προσφέρουν πραγματικά απεριόριστα data. Για παράδειγμα, δεν μπορούμε να προτείνουμε το Vodafone Giga WiFi Home που έχει 300GB στα 20 ευρώ σχεδόν, την ίδια στιγμή που με 33 παίρνεις το Giga Unlimited Ultra και είναι πραγματικά απεριόριστα.

Τα καλύτερα προγράμματα για internet στο σπίτι χωρίς σταθερό

  • Vodafone Giga Unlimited Ultra – Πραγματικά απεριόριστο internet κάπου στα 33 ευρώ το μήνα και πραγματικά απεριόριστα GB.
  • Cosmote Gigamax Unlimited Ultra – Το πήραμε από κατάστημα Γερμανός στα 28.5 ευρώ με Cosmote One χωρίς σταθερό στο όνομά μας ή οποιοδήποτε άλλο κινητό. Το σταθερό που έχουν βάλει στο Cosmote One δεν είναι στα στοιχεία μας, πήγαινε σε κατάστημα και ρώτα αν μπορούν να το κάνουν.
  • Nova Unlimited All – Πλέον πραγματικά απεριόριστο internet με 27 ευρώ το μήνα αν είσαι συνδρομητής της Nova, και 33 ευρώ αν δεν έχεις κάποια άλλη σύνδεση στην εταιρεία.

Να σημειωθεί ότι όλα τα προγράμματα υποστηρίζουν iptv, δηλαδή το Cosmote TV ή η Eon TV της Nova λειτουργούν κανονικά, χωρίς διακοπές και σπασίματα εικόνας (τουλάχιστον βάσει των ταχυτήτων που έχουμε στη περιοχή μας. Και στα τρία προγράμματα, οι μέσες ταχύτητες είναι στα 50Mbps down / 20 Mbps up.

Όσον αφορά τον εξοπλισμό, θα αναφέρω μερικά παραδείγματα που με άφησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Φυσικά, η λίστα δεν είναι σε καμιά περίπτωση ολοκληρωμένη και αν έχεις κάποια άλλη πρόταση μπορείς να την γράψεις στα σχόλια.

Να σημειωθεί ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις 4 άτοκες δόσεις μέσω της tbibank που προσφέρει το skroutz αν δεν έχεις πιστωτική κάρτα, αν δεν έχεις όλο το ποσό μπροστά και φυσικά όλες τις άλλες μεθόδους πληρωμής που υποστηρίζει το skroutz.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί σε εξοχικό ,σε οικισμό 200 μέτρα από την άσφαλτο με 4 κολώνες ενδιάμεσα και την τελευταία στη γωνία του οικοπέδου μου επειδή έχει ο διπλανός, ο ΟΤΕ θέλει προκαταβολικά 200 ευρώ ,μέτρο και ευρώ ,για να στείλει τεχνικό κλιμάκιο και να περάσει έξτρα καλώδιο εν έτει 2023!!!Γι’αυτό Nova 27€ όλα απεριόριστα, Vodafone 28,5€ και ξενοιαζεις!!!

  2. ΈΧΩ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΉ ΚΑΤΟΙΚΊΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΤΕ. 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ 1 ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ Κ 1 ΠΑΣΧΑ ΣΥΝ ΤΑ ΠΣΚ ΣΤΑ 20.50 ΤΟΝ ΜΉΝΑ. ΤΑΧΎΤΗΤΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΉΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.