Το Instagram εισάγει νέα εργαλεία τα οποία θα βοηθήσουν τους χρήστες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το λογαριασμό τους. Συγκεκριμένα, η υπηρεσία ανακοινώνει ένα νέο hub όπου ο χρήστης θα μπορεί να μεταβαίνει για να επιλύσει προβλήματα με τον λογαριασμό του.

instagram 1

Αν δεν μπορείς να συνδεθείς, μπορείς να επισκεφθείς το hub που βρίσκεται σε αυτή τη σελίδα. Το Instagram θα σε ρωτήσει αν το πρόβλημα αφορά έναν χακαρισμένο λογιαρισμό, αν έχεις ξεχάσει το password, αν έχεις χάσει το 2fa ή αν ο λογαριασμό σου έχει απενεργοποιηθεί. Μόλις επιλέξεις το πρόβλημα, θα σου προταθούν αντίστοιχες λύσεις για να ανακτήσεις την πρόσβαση.

Μια από τις μεθόδους για να μπορέσεις να πιστοποιήσεις ότι ένας λογαριασμός είναι δικό σου είναι να ζητήσεις από άλλους να επιβεβαιώσουν την ταυτότητά σου, όπως δυο Instagram φίλους. Οι φίλοι θα έχουν 24 ώρες να απαντήσουν στο request. Αν το κάνουν, το Instagram θα κάνει reset το password.

Μάλιστα, η υπηρεσία θα λαμβάνει πρόσθετα μέτρα για να εμποδίσει το hacking των λογαριασμών. Θα αφαιρεί λογαριασμούς που θα θεωρεί επιβλαβείς, ενώ θα σε προειδοποιεί αν κάποιος ύποπτος λογαριασμός κάνει follow request.

instagram

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.