ΑΘΗΝΑ, Ελλάδα (Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023) Η ταινία της Lucasfilm, «Indiana Jones και Ο Δίσκος του Πεπρωμένου», το πιο πρόσφατο κεφάλαιο του επικού και εμβληματικού franchise, με τον Harrison Ford και τη Phoebe Waller-Bridge, είναι τώρα διαθέσιμη, στο Disney+ στην Ελλάδα. Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com.

Η ταινία «Indiana Jones και Ο Δίσκος του Πεπρωμένου», η οποία έκανε παγκοσμίως πρεμιέρα στις αίθουσες στις 30 Ιουνίου 2023, σημειώνοντας συνολικές εισπράξεις άνω των $380 εκατομμυρίων στο παγκόσμιο box office, είναι μια ξέφρενη, κινηματογραφική περιπέτεια, με πρωταγωνιστές τους Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas, John Rhys-Davies, Shaunette Renée Wilson, Thomas Kretschmann, Toby Jones, Boyd Holbrook, Olivier Richters, Ethann Isidore και Mads Mikkelsen. Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο James Mangold και το σενάριο οι Jez Butterworth, John-Henry Butterworth, καθώς και οι David Koepp και James Mangold και βασίζεται σε χαρακτήρες που δημιούργησαν οι George Lucas και Philip Kaufman. Η ταινία είναι μια παραγωγή των Kathleen Kennedy, Frank Marshall και Simon Emanuel, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Steven Spielberg και George Lucas. Ο John Williams, ο οποίος έχει συνθέσει τη μουσική για κάθε περιπέτεια του «Indy» από το πρώτο «Indiana Jones και οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού» το 1981, έχει αναλάβει και πάλι τη μουσική.

Όλες οι προηγούμενες εμβληματικές ταινίες του Indiana Jones, «Indiana Jones και οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού», «Indiana Jones και ο Ναός του Χαμένου Θησαυρού», «Indiana Jones και η Τελευταία Σταυροφορία» και «Indiana Jones και το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου», είναι τώρα διαθέσιμες στο Disney+.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.