Σε μια επίσημη εκδήλωση τύπου, η ομάδα του Instagram ανακοίνωση σήμερα το IGTV, μια νέα υπηρεσία που δημιουργήθηκε για διαμοιρασμό βίντεο μεγάλου μήκους. Το IGTV μπορείτε να το παρακολουθείται τόσο από την αυτόνομη εφαρμογή του, όσο κι από την ίδια την εφαρμογή του Instagram.

Το Instagram ήθελε να πετύχει την εύκολη και φυσική παρακολούθηση, έτσι τα βίντεο στην νέα υπηρεσία IGTV είναι κάθετα, όπως κρατάμε δηλαδή τα τηλέφωνά μας στο χέρι. Όταν ανοίγετε την αυτόνομη εφαρμογή του IGTV, τα βίντεο παίζουν αυτόματα, όπως ακριβώς και σε μια τηλεόραση. Και ακριβώς όπως η τηλεόραση, μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο από ένα συγκεκριμένο κανάλι – τα κανάλια που δημιουργούνται από το Instagram. Καθώς έχουμε να κάνουμε με μια υπηρεσία που εστιάζει στο βίντεο, το 1 λεπτό που έχουμε συνηθίσει στο Instagram έχει επεκταθεί σε 1 ώρα για το IGTV!

Η πλοήγηση είναι τόσο απλή όσο η μετακίνηση από το βίντεο. Υπάρχουν καρτέλες ‘For You’, ‘Popular’, ‘Following’ και ‘Continue Watching’. Από την εφαρμογή του Instagram, θα μπορείτε να δείτε αν ένας δημιουργός έχει ανεβάσει βίντεο στο IGTV κοιτάζοντας δίπλα στο σημείο όπου βρίσκονται τα Stories. Από μέσα στο βίντεο, έχετε τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσετε αγγίζοντας το αντίστοιχο κουμπί, σχολιάζοντας ή στέλνοντας μηνύματα μέσω Direct.

Το Instagram τοποθετεί το IGTV ως το μέλλον του βίντεο στο Instagram, αλλά αναρωτιέται κανείς αν η IGTV συγγράφει το μέλλον της ίδιας της τηλεόρασης. Το IGTV ξεκίνησε να κυκλοφορεί παγκοσμίως σε Android και iOS και μπορείτε να το κατεβάστε από εδώ!

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.