Έναν χρόνο μετά την ανακοίνωση εκ μέρους της Audio Technica των πρώτων της ασύρματων ακουστικών, η εταιρεία επιστρέφει με δυο νέες προσπάθειες, τα  ATH-CKS5TW και ATH-CKS3TW. Αυτή τη φορά όμως, η διάρκεια της μπαταρίας έχει βελτιωθεί, και τα δυο ακουστικά φορτίζουν πλέον με USB C και μάλιστα είναι και πολύ φθηνότερα. Για παράδειγμα το ATH-CKS5TW κοστίζει 149 δολάρια, ενώ το ATH-CKS3TW δεν ξεπερνά τα 100.

Αν και τα δυο διαθέσουν πιστοποίηση IPX2 (προστασία έναντι σταγόνων) και καλύτερη λειτουργία μείωσης θορύβου, υπάρχουν ορισμένες διαφορές μεταξύ των δυο που δικαιολογούν τις διαφορές και στην τιμή:

  • Η διάρκεια της μπαταρίας είναι καλύτερη με τα ATH-CKS5TWs: 15 ώρες από τα ακουστικά και άλλες 30 από την ενσωματωμένη θήκη. Με το φθηνότερο ATH-CKS3TW, λαμβάνεις 6 ώρες από τα ακουστικά και 24 από την θήκη φόρτισης.
  • Τα πιο ακριβά earbuds έχουν φυσικά πλήκτρα, σε σύγκριση με τα πλήκτρα αφής στα φθηνότερα ακουστικά.
  • Και τα δυο ζευγάρια ακουστικών υποστηρίζουν AptX και SBC audio codecs, αλλά μόνο το πιο ακριβό υποστηρίζει AAC.
  • Για κάποιον περίεργο λόγο, μόνο το φθηνότερο ATH-CKS3TW, υποστηρίζει φωνητικές βοηθούς όπως Siri και Google Assistant. Η Audio technica ανέφερε ένα πλήθος λόγος για αυτό. Ο κύριος, είναι ότι ο φωνητικός έλεγχος μειώνει τη διάρκεια μπαταρίας και την ποιότητα ήχου, προτεραιότητες οι οποίες αφορούν την ακριβότερη έκδοση. Η εταιρεία ανέφερε επίσης, ότι μια ψηφιακή βοηθός θα καταλάμβανε ένα πλήκτρο από τα ακουστικά, το οποίο ήθελε να αφήσει ελεύθερο σαν power button για να επιτρέψει στους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν τα ακουστικά χωρίς θήκη.
  • Το ATH-CKS5TW θα γίνει διαθέσιμο προς πώληση τον Σεπτέμβριο, ενώ το φθηνότερο ATH-CKS3TW θα ακολουθήσει τον Νοέμβριο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.