Το IdeaPad Yoga 11S θα είναι η μικρότερη έκδοση του Lenovo IdeaPad Yoga Ultrabook 13 Convertible.

Το μικρότερο Ultrabook Convertible διατηρεί το ίδιο σύστημα περιστρεφόμενης οθόνης, που μετατρέπει το φορητό σας υπολογιστή σε tablet, ακριβώς όπως το Yoga 13, αλλά αυτή η συσκευή φαίνεται πως θα είναι πιο βολική χάρη στο μικρότερο της μέγεθος.

Η Lenovo παρουσίασε το IdeaPad 11S Yoga στην CES 2013, δίνοντας έμφαση στην ικανότητα του να μετατρέπεται από φορητό υπολογιστή σε tablet.

Το IdeaPad Yoga 11S λειτουργεί με τέσσερις τρόπους για να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών εν κινήσει. Η κύρια λειτουργία είναι ως ένας φορητός υπολογιστής με πλήρες πληκτρολόγιο. Ο δεύτερος τρόπος είναι αυτός του tablet, διπλώνοντας την οθόνη πίσω από τη συσκευή. Να πούμε εδώ ότι, όταν βρίσκεται σε αυτή τη λειτουργία τα κουμπιά ναι μεν παραμένουν εκτεθειμένα, αλλά δε χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί τα πλήκτρα απενεργοποιούνται. Το Yoga 11S λειτουργεί επίσης σε λειτουργία Tent, που χρησιμοποιείται για να παρακολουθείτε ταινίες και τέλος τη λειτουργία Stand που μπορείτε να βάλετε την οθόνη μπροστά από το πληκτρολόγιο.

Η 11,6-ιντσών οθόνη διαθέτει ανάλυση 1366 x768,(μικρή σε σχέση με τον ανταγωνισμό) αλλά αυτή η χαμηλότερη ανάλυση οθόνης βοηθά στο να κρατήσει το κόστος του Yoga 11S κάτω από $ 800.

Η μικρή οθόνη αφής υποστηρίζει multi-touch10-δακτύλων και μαζί με το λειτουργικό Windows 8 Pro προσφέρει ένα νέο φιλικό περιβάλλον εργασίας βάση της αφής. Εκτός από την υποστήριξη αφής των Windows 8, το Yoga 11S Γιόγκα θα υποστηρίζει και Motion Control, μια λειτουργία προσπέλασης και χειρισμού φωτογραφιών, μουσικής και βίντεο.

Το IdeaPad Yoga 11S θα φοράει επεξεργαστή Intel Core i5, 8GB μνήμης RAM και έναν 256GB SSD. Ο μικρός φορητός υπολογιστής θα διαθέτει μια θύρα USB 2.0, μια θύρα USB 3.0, card reader, έξοδο ακουστικών / μικροφώνου και έξοδο HDMI. Η Lenovo ισχυρίζεται πως το Yoga 11S θα διαρκεί 6 ώρες χρήσης με μία μόνο φόρτιση.

Η Lenovo ονομάζει αυτή τη συσκευή, το πρώτο μίνι Ultrabook. Θα ζυγίζει περίπου 1,5 kg και θα είναι 17,2 χιλιοστά στο πάχος.

Το IdeaPad Yoga θα το βρούμε στα καταστήματα λιανικής σε κόστος 799$, το Ιούνιο του 2013.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.