Οι τελευταίες πληροφορίες για την οικογένεια των Samsung Galaxy S23 προέρχονται απευθείας από τον Ice Universe, ο οποίος επισημαίνει ότι η Samsung έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα τόσο στον ήχο όσο και στην εμπειρία της κάμερας. Συγκεκριμένα, η ποιότητα του ηχείου, ειδικά του μπάσου έχει βελτιωθεί σημαντικά, κάτι που θα βοηθήσει την premium εικόνα της συσκευής.

s23 ultra

Επιπλέον, σημαντικά βελτιωμένη είναι ποιότητα του μικροφώνου η οποία θα βελτιώσει την ποιότητα των κλήσεων όσο και κατά τη διάρκεια εγγραφής video. Τα flagships της Samsung είναι από τα καλύτερα κινητά της χρονιάς ωστόσο έχουν σκληρό ανταγωνισμό από όλες τις πλευρές όσον την εμπειρία ήχου, κυρίως από το στρατόπεδο της Apple.

O Ice Universe επιπροσθέτως επισημαίνει ότι τα προβλήματα με το focus έχουν σχεδόν εξαλειφθεί, ενώ μαζί με το μηδενικό shutter lag, θα αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για εκείνους που θέλουν μια ναυαρχίδα με εκπληκτική κάμερα στη τσέπη τους. Παράλληλα, ο leaker μας προετοιμάζει για το εξαιρετικό anti-shake σύστημα της σειράς Galaxy S23, που στην ουσία σημαίνει ότι η Samsung έχει βελτιώσεις το hybrid optical και electronic image stabilization.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.