Κάθε ανακοίνωση και κυκλοφορία σειράς iPhone συνοδεύεται από μία σειρά βίντεο, εικόνων, και άλλης μορφής υλικού, το οποίο δημοσιεύουν ανταγωνιστές της Apple με σκοπό να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά που οι ίδιοι διέθεταν πολύ πριν τον αμερικανικό τεχνολογικό κολοσσό, και μερικές φορές τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούν και ενδεχομένως η αντίπαλος εταιρεία θα παρουσιάσει κάποια στιγμή στο μέλλον ως καινοτομίες. Μετά τη Samsung, σειρά με τα iPhone 14 έχει η ZTE.

Η εταιρεία που δείχνει τον δρόμο για τις under-display κάμερες, καθώς έχει παρουσιάσει τις καλύτερες λύσεις έως σήμερα, δημοσίευσε στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo ένα βίντεο που “σχολιάζει” το Dynamic Island – όπως ονόμασε η Apple το διπλό punch hole των iPhone 14 Pro και 14 Pro Max. Το βίντεο δείχνει πώς οι αντίπαλοι κατασκευαστές πήγαν από το μεγάλο notch στο μικρότερο, την εγκατάλειψη που γνώρισε αυτό το design με την έλευση του punch hole, και καταλήγει στο μέλλον που δεν είναι άλλο από την under-display κάμερα.

Φυσικά, για το κλείσιμο η ZTE άφησε το Axon 40 Ultra που διαθέτει την καλύτερη under-display κάμερα της εταιρείας – ενδεχομένως και του κόσμου – ώστε να δείξει στην Apple ότι ενώ αυτή παλεύει με το παρελθόν και το παρουσιάζει ως καινοτομία, οι άλλες εταιρείες είναι ήδη στο μέλλον. Βέβαια, το κοινό είναι ο τελικός κριτής και πρέπει να παραδεχθούμε ότι η Apple έχει βρει τα κουμπιά των καταναλωτών της και τους κρατάει γερά στο χέρι.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.