Skip to content

Η Xiaomi βρίσκει αφορμή και παροτρύνει την αγορά προϊόντων της μόνο από επίσημους διανομείς

Baladis Koumpouras
Baladis Koumpouras
Κοινοποίηση:
Η Xiaomi βρίσκει αφορμή και παροτρύνει την αγορά προϊόντων της μόνο από επίσημους διανομείς

Τα μη αυθεντικά προϊόντα αποτελούν ένα μεγάλο πρόβλημα για πολλές τεχνολογικές εταιρείες. Η Xiaomi πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε ότι η αστυνομία του Δελχί κατάσχεσε προϊόντα – μαϊμού που έφεραν το brand της Xiaomi. Επρόκειτο κυρίως για power banks, adaptors, Redmi Air Dots κ.α.

Η Xiaomi με αφορμή αυτό το περιστατικό υπενθύμισε στους χρήστες το πόσο σημαντικό είναι να βεβαιωθούν ότι το προϊόν που αγόρασαν είναι γνήσιο. Για παράδειγμα, συγκεκριμένα προϊόντα έχουν έναν κωδικό ασφαλείας που μπορεί να ελεγχθεί στο Mi website ως προς την γνησιότητα. Υπενθυμίζει ακόμη ότι τέτοιου είδους fake προϊόντα όχι μόνο αποτελούν μεγάλη απειλή για την σωματική ασφάλεια των χρηστών αλλά και για την ασφάλεια των δεδομένων τους, ενώ παροτρύνει την αγορά μόνο από επίσημους διανομείς.

Πηγή: news18.com

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Baladis Koumpouras

Baladis Koumpouras

Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για τα κινητά τηλέφωνα και την επιστήμη. Ξεκίνησε το 2018 να εργάζεται στο techmaniacs.gr μετά από ένα σύντομο πέρασμα από myphone.gr και digitallife.gr. Από τότε συνεχίζει μέχρι και σήμερα να κάνει αυτό που αγαπάει. Περισσότερα στο https://baladiskoumpouras.link/

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.