Τα μη αυθεντικά προϊόντα αποτελούν ένα μεγάλο πρόβλημα για πολλές τεχνολογικές εταιρείες. Η Xiaomi πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε ότι η αστυνομία του Δελχί κατάσχεσε προϊόντα – μαϊμού που έφεραν το brand της Xiaomi. Επρόκειτο κυρίως για power banks, adaptors, Redmi Air Dots κ.α.

Η Xiaomi με αφορμή αυτό το περιστατικό υπενθύμισε στους χρήστες το πόσο σημαντικό είναι να βεβαιωθούν ότι το προϊόν που αγόρασαν είναι γνήσιο. Για παράδειγμα, συγκεκριμένα προϊόντα έχουν έναν κωδικό ασφαλείας που μπορεί να ελεγχθεί στο Mi website ως προς την γνησιότητα. Υπενθυμίζει ακόμη ότι τέτοιου είδους fake προϊόντα όχι μόνο αποτελούν μεγάλη απειλή για την σωματική ασφάλεια των χρηστών αλλά και για την ασφάλεια των δεδομένων τους, ενώ παροτρύνει την αγορά μόνο από επίσημους διανομείς.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ναι καλά είδαμε και την ασφάλεια που μας παρέχει ο επισήμως διανομέας στην Ελλάδα ότι και να του πάς μα ό,τι και να του πάς έχει υγρασία η οποιαδήποτε άλλη δικαιολογία για να μην το επισκευάσουμε ή να σου κάνουν αντικατάσταση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.