Η Xiaomi πρόκειται να παρουσιάσει την πολυαναμενόμενη σειρά Xiaomi 14 στην Κίνα, στις 26 Οκτωβρίου. Μαζί με τα νεότερα flagship smartphones, θα κάνει ντεμπούτο το λειτουργικό σύστημα HyperOS, το οποίο έχει αναπτύξει η κινέζικη εταιρεία.

Αυτό το καινοτόμο λειτουργικό σύστημα σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για τη Xiaomi, καθώς αποτελεί το πρώτο cross-platform λειτουργικό σύστημα της εταιρείας.

Επιπλέον, το HyperOS της Xiaomi είναι σχεδιασμένο να ενσωματώνεται απρόσκοπτα σε smartphones, tablets, smartwatches, IoT συσκευές, ακόμα και στα επερχόμενα ηλεκτρικά οχήματα της κατασκευάστριας.

Με επίσημο teaser στο Weibo, η Xiaomi εξέφρασε τη φιλοδοξία της το HyperOS να γίνει ο κεντρικός κόμβος των τεχνολογικών εμπειριών των χρηστών. Η Cici Wei, στέλεχος της εταιρείας, αποκάλυψε ότι το OS είναι υπό ανάπτυξη εδώ και 7 έτη.

Συνδυάζοντας την 13 ετών τεχνογνωσία της, η Xiaomi δημιούργησε ένα λειτουργικό σύστημα με επίκεντρο τον χρήστη. Το HyperOS έχει σχεδιαστεί να συνδέει τους χρήστες, τα οχήματά και τα σπίτια τους, αποτελώντας τον πυρήνα του τεχνολογικού τους σύμπαντος.

Το event για το λανσάρισμα των Xiaomi 14 series, του HyperOS, του Watch S3, και άλλων προϊόντων, θα πραγματοποιηθεί στις 26 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ. ώρα Πεκίνου, ή 2 μ.μ. ώρα Ελλάδος. Εμείς θα το καλύψουμε ζωντανά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.