Η Xiaomi έχει προκαλέσει χάος με τις συσκευές που κυκλοφορεί με αποτέλεσμα πολλές φορές οι καταναλωτές άλλο να αγοράζουν και άλλο να θεωρούν ότι αγόρασαν. Επιπλέον, η εταιρεία έχει σταματήσει εδώ και χρόνια να λανσάρει τα τηλέφωνα της με μία φυσιολογική σειρά. Ακόμα και στα flagship της ανακοινώνει ένα ή δύο μοντέλα στο τέλος του έτους και μετά λανσάρει άλλα μοντέλα στην ίδια σειρά, σε άσχετους χρόνους. Εννοείται ότι από αυτό το σενάριο δεν θα γλίτωναν τα Xiaomi 13.

Ήδη, η κινέζικη κατασκευάστρια έχει λανσάρει τα 13 series, αλλά δεν λάνσαρε ποτέ το 13 Ultra, το οποίο σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά δεν υπάρχει ή δεν θα δει το φως της ημέρας, ακριβώς όπως το περσινό 12 Ultra. Πέρυσι, στη θέση του 12 Ultra η εταιρεία κυκλοφόρησε το 12S Ultra αναφέροντας ότι στην πορεία άλλαξαν διάφορα που την οδήγησαν στο να πάρει την απόφαση να μην λανσάρει ποτέ το 12 Ultra, να το πετάξει στο καλάθι των αχρήστων, και να “αναπτύξει” στη θέση του το 12S Ultra.

Φαίνεται ότι το σενάριο επαναλαμβάνεται και φέτος με τα 13 series. Σύμφωνα με πηγές από τη βιομηχανία, η εταιρεία θα ανακοινώσει ένα νέο flagship smartphone στη MWC 2023, η οποία θα λάβει χώρα στη Βαρκελώνη μεταξύ 27 Φεβρουαρίου και 2 Μαρτίου. Το πιθανό σενάριο είναι ότι αυτό το flagship smartphone θα είναι το Xiaomi 13S Ultra, καθώς το 13 Ultra δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ και η αμέσως επόμενη επιλογή είναι ο αντικαταστάτης του. Το τηλέφωνο θα έχει σύστημα καμερών by Leica, Snapdragon 8 Gen 2, και QHD+ οθόνη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.