Η Xiaomi ανακοίνωσε σήμερα, ότι σταματά την ανάπτυξη του MIUI 9 με την διάθεση της επόμενης αναβάθμισης, η οποία έχει προγραμματιστεί για σήμερα Παρασκευή, στις 27 του μηνός. Από εδώ και στο εξής θα εστιάσουν μόνο στο optimization και στο stability των συσκευών. Με άλλα λόγια, δεν θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε νέα χαρακτηριστικά. Που σημαίνει, ότι το MIUI 10 καταφθάνει.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε, ότι δεν θα υποστηρίζονται συσκευές που τρέχουν Android 5.x, κάτι που δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη, καθώς η συγκεκριμένη έκδοση πλησιάζει ήδη τα τέσσερα χρόνια ζωής. Το MIUI 10 δεν αναφέρθηκε από την Xiaomi, αλλά μάλλον είναι το επόμενο λογικό στάδιο. Άλλωστε, η ανάπτυξη του MIUI 7 και 8 σταμάτησε στο 7.5 και 8.5 αντίστοιχα και τώρα το MIUI 9 τελειώνει στο 9.5.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.