Η Xiaomi δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι την στο YouTube, που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού μας δείχνει την εξέλιξη του MIUI στον χρόνο. Το βίντεο έχει διάρεκαι 3 λεπτών και μας δείχνει την εμφάνιση κάθε έκδοσης του MIUI μέχρι σήμερα. Μαζί μας δείχνει τα animations της κάθε έκδοσης και άλλες λεπτομέρειες.

Μέσα από αυτό το βίντεο μπορούμε να δούμε πως άλλαξε το λειτουργικό της Xiaomi από την αρχή του μέχρι σήμερα και οι αλλαγές είναι μεγάλες, ανάμεσα στην πρώτη έκδοση και το MIUI 14 που έχουμε σήμερα.

Με αυτό τον τρόπο η Xiaomi αποχαιρετάει το MIUI και καλοσορίζει το Hyper OS

Με το HyperOS να έρχεται, αυτός είναι ο τρόπος της εταιρίας να αποχαιρετήσει το MIUI, που θα μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Μπορεί εμφανισιακά το Hyper OS να θυμίζει πολύ το MIUI, όμως στο εσωτερικό του είναι αρκετά διαφορετικό, ενώ θα μπει σε όλες τις μελλοντικές συσκευές τις εταιρίας, από κινητά μέχρι τις IoT συσκευές τις εταιρίας, τα ρολόγια της και τις τηλεοράσεις της.

Το HyperOS ξεκίνησε ήδη να φτάνει στις πρώτες συσκευές της Κίνας, ενώ η εταιρία έχει δώσει ήδη το πλάνο της για τις global συσκευές. Το Xiaomi 14 φυσικά θα έρθει με το HyperOS προεγκατεστημένο, με την ανακοίνωση να είναι πολύ κοντά.

Η εταιρία φαίνεται να ξεφορτώνεται τα βάρη του MIUI, κάνοντάς το πιο ελαφρύ, ενώ στο εσωτερικό του λειτουργικού έχουμε αρκετές αλλαγές. Λίγο υπομονή μέχρι να έρθει στις συσκευές μας, για να δούμε πιο αναλυτικά τι έχει να προσφέρει το νέο λειτουργικό.

Φυσικά, μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs.gr για όλα τα νέα σχετικά με την Xiaomi και την τεχνολογία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.