Δεν γνωρίζουμε τι σκέφτεται η Xiaomi, αλλά ένα πρόσφατο tweet του Ice Universe δείχνει ότι το Xiaomi Mi 9 θα αποκαλυφθεί επισήμως στις 20 Φεβρουαρίου. Αυτή είναι η ημερομηνία, κατά την οποία θα λάβει η χώρα η άφιξη των τριών Samsung Galaxy S10 αλλά και του αναδιπλούμενου κατά τη διάρκεια του Unpacked event.

Αν και η Xiaomi παρουσιάζει εκρηκτική άνοδο και έχει εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς, όπως υποστηρίζει το phonearena, το να προγραμματίζει το event στην ίδια ημέρα για την προσοχή των media δεν είναι και η καλύτερη ιδέα. Πρόσφατα είχαμε δει το  Xiaomi Mi 9 σε μια φωτογραφία που είχε δημοσιευθεί από τον product manager της Xiaomi, Wang Teng Thomas. Η φωτογραφία έδειχνε σύστημα τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος  των 48MP, 12MP και έναν 3D Time-of-Flight depth sensor.

Το Xiaomi Mi 9 αναμένεται να εξοπλιστεί με οθόνη 6.4 ιντσών AMOLED με ανάλυση 1080 x 2220. Θα διαθέτει Snapdragon 855 και θα δούμε διάφορες εκδόσεις όπως 6GB RAM/128GB storage και 8GB RAM/256GB storage. Ένας σαρωτής εντός οθόνης θα περιλαμβάνεται με 3500mAh και Android 9 Pie. Η Xiaomi αναμένεται να διαθέσει μια premium “Explorer Edition” του Xiaomi Mi 9 με transparent πίσω μέρος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.