Η Samsung ήταν η πρώτη εταιρεία που κατάφερε να περάσει το φράγμα των 100MP στους αισθητήρες εικόνας για smartphones και η Xiaomi ήταν η πρώτη κατασκευάστρια τηλεφώνων που τον χρησιμοποίησε. Καθώς η νοτιοκορεάτικη εταιρεία ετοιμάζεται να λανσάρει τον πρώτο 200MP ISOCELL ήρθαν στο φως πληροφορίες που δείχνουν ότι η κινέζικη κατασκευάστρια προετοιμάζεται κατάλληλα ώστε να είναι η πρώτη που θα λανσάρει smartphone με αυτόν τον αισθητήρα.

Οι πληροφορίες προέρχονται από τον γνωστό leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, ο οποίο στάθηκε μόνο στην πληροφορία για τον αισθητήρα και δεν ανέφερε λεπτομέρειες για το πότε θα κυκλοφορήσει το Xiaomi smartphone με τον 200MP ISOCELL.

Άλλες αναφορές λένε ότι η νέα κάμερα έχει αριθμό μοντέλου S5KGND και 1/1.37″ αισθητήρα, με 4-in-1 και 16-in-1 binning, 1.28μm pixels, και θα μπορεί να κάνει εγγραφή 16K βίντεο. Βέβαια αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει chipset με ISP που μπορεί να επεξεργαστεί 16K βίντεο, αλλά με τη Xiaomi ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να παρουσιάσει ακόμα ένα ISP δικής της κατασκευής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.