Με την παρουσίαση της σειράς Xiaomi 14, η Xiaomi ανακοίνωσε και το νέο της λειτουργικό, το HyperOS. Έχοντας ήδη δει τα πρώτα screenshots της συσκευής, σειρά έχει πλέον το boot animation του εν λόγω λειτουργικού συστήματος.

Όταν ο χρήστης θα ενεργοποιεί τη σειρά Xiaomi 14 series, θα βλέπει πλέον το λογότυπο Xiaomi HyperOS να τον καλωσορίζει. Η αλλαγή της οθόνης εκκίνησης συμβολίζει την απαρχή μιας νέας εποχής για την Xiaomi και υπογραμμίζει τη μετάβαση από το αξιόπιστο MIUI στις εξαιρετικές δυνατότητες του HyperOS.

Το HyperOS είναι ένα λειτουργικό σύστημα το οποίο θα τρέχει σε πλήθος συσκευών της εταιρείας, αλλά ακόμη και σε έξυπνες τηλεοράσεις, σκούπες και πλήθος άλλων έξυπνων προϊόντων. Είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό λειτουργικό, είναι ένα ολόκληρο οικοσύστημα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.