Η Xiaomi ενημέρωσε τον ενσωματωμένο στο MIUI 11 launcher της για την υποστήριξη του πολυαναμενόμενου application drawer feature, στο οποίο ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση με swipe up από την home screen. Η ενεργοποίηση γίνεται ως εξής:

Μετάβαση στα Settings > Desktop > Desktop mode (on or off)

Το MIUI της Xiaomi αντλεί πολλά στοιχεία από το iOS. Το τελευταίο προσφέρει ένα dedicated search option στο οποίο μπορείς να έχεις πρόσβαση με swipe down και το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν ο χρήστης προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση σε μια εφαρμογή που μπορεί να βρίσκεται σε άλλη σελίδα ή εντός φακέλου. Το MIUI έχει μόνο την search bar της Google που δεν είναι και ο πιο γρήγορος τρόπος για να αναζητήσεις οποιαδήποτε εγκατεστημένη εφαρμογή.

Όταν το app drawer επεκτείνεται, τα apps που ο χρήστης έχει χρησιμοποιήσει πιο συχνά θα τοποθετηθούν στην κορυφή, ενώ τα υπόλοιπα σε αλφαβητική σειρά. Το feature είναι ήδη διαθέσιμο στον poco launcher και πλέον επειδή το ήθελαν πολλοί ήρθε και στο MIUI 11.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πότε ακριβώς? Και για πια έκδοση αναφέρεστε? Γιατί έχω Miui 11 στο Redmi Note 7 μου και τέτοια επιλογή δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει καν η επιλογή Desktop στις ρυθμίσεις…. Να είστε πιο σαφείς παρακαλώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.