Λίγες μέρες έμειναν μέχρι την επίσημη παρουσίαση του Xiaomi Redmi 6 Pro και ήδη γνωρίζουμε τις περισσότερες προδιαγραφές και τη συνολική εμφάνιση του, αλλά η τελευταία παρτίδα επίσημων render μας δίνει μια πιο καθαρή εικόνα για την συσκευή.

Τα renders μας τα έδωσε η ίδια η Xiaomi στην επίσημη σελίδα της στο Weibo και μας αποκαλύπτουν με περισσότερη λεπτομέρεια τον σχεδιασμό του από κάθε πιθανή γωνία. Επιβεβαιώνουν επίσης την ύπαρξη του notch και των μάλλον χοντρών bezel, αλλά σε αυτό το εύρος τιμών δεν μπορούμε να είμαστε και πολύ απαιτητικοί. Ακόμα, έχουμε μια βελτίωση σε σχέση με το Redmi 5, καθώς διαθέτει αναλογία οθόνης 19:9 και μια μεγάλη διαγώνιο 5,84 ιντσών.

Κοιτάζοντας τα renders, είναι πιθανόν ασφαλές να υποθέσουμε ότι η πλάτη θα είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και ότι θα φορτίζει μάλλον μέσω θύρας micro USB και όχι USB Type-C.

Θα μάθουμε περισσότερα σχετικά με τη συσκευή στις 25 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.