Δυστυχώς οι ελπίδες της Xiaomi να κρατήσει κρυφό το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο είχαν πέσει στο κενό, καθώς εντός λίγων ημερών είχε αποκαλυφθεί σε όλο του το μεγαλείο όπως είχαμε δει εδώ στο techmaniacs.gr. Ο λόγος για το Xiaomi MS11.

Πρόκειται για ένα όμορφο 4θυρο ηλεκτρικό αυτοκίνητο με έντονο sport ύφος. Στο Xiaomi MS11 ξεχωρίζει η γυάλινη οροφή, οι μεγάλοι τροχοί και τα φρένα Willwood. Το λογότυπο της Xiaomi βρίσκεται περήφανα στο κέντρο των τροχών, ενώ ο LiDAR αισθητήρας στην κορυφή του παρμπρί

Σύμφωνα με το Reuters, ο CEO της Xiaomi, Lei Jun δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Weibo ότι η εταιρεία απαιτεί την πληρωμή ποινής για τον προμηθευτή που διέρρευσε τις φωτογραφίες σχεδόν 150.000 δολάρια, ενώ συνοδεύεται από την απαίτηση η εταιρεία να αυξήσει τους ελέγχους που διενεργεί όσον αφορά την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.