Τα Mi A είναι τα Android One τηλέφωνα της Xiaomi και το τελευταίο μοντέλο της σειράς είναι το Mi A3. Δυστυχώς, η συγκεκριμένη σειρά δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για την εταιρεία, και αυτό είναι ξεκάθαρο με κάθε update που κυκλοφορεί για αυτά τα smartphones.

Για να διορθώσει τα προβλήματα του Android 10 στο Mi A2 χρειάστηκε να ακυρώσει την κυκλοφορία του update και να το επανακυκλοφορήσει τρεις φορές. Το Mi A1 είχε και αυτό αρκετά προβλήματα όταν αναβαθμίστηκε στο Android Pie. Και τώρα, η αναβάθμιση του Mi A3 στο Android 11 κάνει brick τα smartphones.

Η εταιρεία απολογήθηκε για το πρόβλημα αυτό και ανακοίνωσε ότι προσφέρει δωρεάν αντικατάσταση συσκευής σε όσους τα Xiaomi Mi A3 τους μετατραπούν σε τούβλα. Η αντικατάσταση είναι δυνατή ακόμα και αν η συσκευή δεν έχει εγγύηση και το μόνο που πρέπει να κάνει ο κάτοχος είναι να πάει σε ένα εξουσιοδοτημένο service.

Τώρα για το θέμα κυκλοφορίας update, κανένας δεν ξέρει τίποτα. Λογικά όμως η Xiaomi δουλεύει σε κάποιο fix και ίσως το κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.