Η Xiaomi κυκλοφορεί τόσες πολλές συσκευές που αδυνατεί να τις υποστηρίζει για μεγάλο διάστημα. Κάθε τόσο, η εταιρεία προσθέτει στη λίστα των συσκευών που έφτασαν στο τέλος της υποστήριξης τους, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι σταματούν να λαμβάνουν επίσημες ενημερώσεις. Πρόσφατα, η κινέζικη εταιρεία πρόσθεσε στη λίστα το Redmi Note 9, του 2020.

Παρά την είσοδο του στη λίστα των μη υποστηριζόμενων συσκευών, φαίνεται ότι το Redmi Note 9 θα λάβει και άλλη ενημέρωση. Αυτό το smartphone κυκλοφόρησε με Android 10 και το MIUI 11, ενώ κατάφερε να πάρει το MIUI 12.5E και Android 11. Μετά από αυτό, και ένα κενό χωρίς ενημερώσεις, η Xiaomi ανακοίνωσε τη διακοπή της υποστήριξης του smartphone, στα τέλη Ιουνίου του 2023.

Όπως, σε επικοινωνία που είχε η Xiaomi με κάτοχο του Redmi Note 9 επιβεβαίωσε ότι το συγκεκριμένο έξυπνο τηλέφωνο θα πάει το MIUI 14 και ας έχει διακοπεί η υποστήριξη του. Επιπλέον, αυτή η ενημέρωση θα σημαίνει ότι το smartphone θα πάρει ακόμα μία έκδοση Android, πιθανώς το Android 12. Το update αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το δεύτερο εξάμηνο του 2023.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.