Η Xiaomi προέβη σήμερα στην επίσημη ανακοίνωση των Mi Air 2S true wireless earbuds (TWS), τα οποία υπόσχονται να προσφέρουν βελτιωμένη διάρκεια μπαταρίας (ως 24 ώρες συνολικά) και βελτιωμένη τεχνολογία Bluetooth. Προς το παρόν κυκλοφόρησαν στη Κίνα, με την τιμή τους να διαμορφώνεται στα 56 δολάρια, αλλά θα κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους και στα Xiaomi Stores σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τα ολοκαίνουργια ακουστικά της εταιρείας, χρησιμοποιούν το Bluetooth 5.0 με  LHDC, ως την εναλλακτική στο aptxHD της Qualcomm που είναι διαθέσιμο σε όλους τους Android κατασκευαστές αρχής γενομένης από το Android 10. Για να μειώσουν τα προβλήματα συνδεσιμότητας, ο ήχος στέλνεται σε κάθε ακουστικό ξεχωριστά, αντί να ακολουθεί τη λύση του ενός κύριου bud το οποίο συνδέεται στο δεύτερο bud. Επιπλέον, κάτι τέτοιο σου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις το κάθε bud ξεχωριστά.

Τα Xiaomi Mi Air 2S έρχονται σε θήκη που υποστηρίζουν ασύρματη QI φόρτιση και έχει και ένα USB C port στο κάτω μέρος. Μια πλήρης φόρτιση χρειάζεται μια ώρα. Τα buds μπορούν να προβούν ως 5 ώρες playback και με τη θήκη ο χρόνος αυτός φθάνει τις 24 ώρες.

Δεν υπάρχει λειτουργία active noise cancellation, αλλά η Xiaomi χρησιμοποιεί το μικρόφωνο για την μείωση του θορύβου κατά την πραγματοποίηση κλήσεων. Μπορείς να αποδεχθείς τις κλήσεις πιέζοντας σε ένα από τα buds, ενώ μπορείς μέσω της αφής να προχωρήσεις και στην αυξομείωση της έντασης. Τα ακουστικά, έχουν επίσης και IR sensors που ανιχνεύουν όταν τα βγάζεις από το αυτί και σταματούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.