Καιρό είχαμε να ακούσουμε για την Wiko, τον γαλλικό κατασκευαστή και τώρα μαθαίνουμε πως η εταιρία μπαίνει στην κινέζικη αγορά . Το Wiko 5G θα είναι η πρώτη συσκευή που θα κυκλοφορήσει στην Κίνα στις 27 Δεκεμβρίου και εκ πρώτης είναι ένα Nova 9 SEμε 5G συνδεσιμότητα και το Harmony OS για λειτουργικό σύστημα.

Το πρώτο επίσημο poster του Wiko 5G δείχνει την 108MP κάμερα, ενώ ο σχεδιασμός είναι ίδιος με αυτόν του Nova 9 SE. Η φόρτιση θα είναι και αυτή στα 66W και ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι στα 256GB. Μέχρι στιγμής η εταιρία δεν μας έχει δείξει άλλα χαρακτηριστικά από την συσκευή, όμως στις επόμενες μέρες θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες μέχρι και την ανακοίνωση στις 27 Δεκεμβρίου.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τις συσκευές της Wiko ξανά στην Ευρώπη, ειδικά αν πρόκειται για HUAWEI συσκευές με διαφορετικό όνομα. Η Wiko είναι μια εταιρία που είχε εξαφανιστεί από την επικαιρότητα εδώ και χρόνια και τώρα μας τράβηξε πάλι την προσοχή για τα καλά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.