Η Vodafone είναι η πρώτη εταιρεία τηλεπικοινωνιών που ανακοίνωσε αυξήσεις τιμών, μεταθέτοντας το βάρος από το ενεργειακό κόστος στους καταναλωτές. Συγκεκριμένα από 1η Απριλίου:

  • Στα προγράμματα συμβολαίου ιδιωτών οι αυξήσεις θα ξεκινούν από το 1 ευρώ και θα φθάσουν τα 5.99 ευρώ στα περισσότερα πακέτα unlimited
  • Στα επαγγελματικά συμβόλαια η αύξηση θα ξεκινά από το 1.91 ευρώ στο my Business 1 και φθάνει τα 12.69 ευρώ στο My Business Red 4
  • Αυξάνεται και η τιμή της υπηρεσίας διεθνών κλήσεων προς ΕΕ από 2.20 ευρώ σε 3.90 ευρώ.

Οι νέες χρεώσεις ξεκινούν από την 1η Απριλίου. O CEO της Vodafone Ελλάδας, Χάρης Μπρουμίδης από το καλοκαίρι είχε δηλώσει ότι υπάρχει ανάγκη για αυξήσεις στις τηλεπικοινωνίες για να υλοποιηθούν οι νέες επενδύσεις.

«Στην Ελλάδα μέχρι σήμερα δεν είναι εφικτό να υπάρξουν αυξήσεις λόγω πληθωρισμού αν και ισχύει σε πολλές χώρες της ΕΕ. Δεν μπορούν οι πάροχοι να παίρνουν όλο το κόστος. Ο κλάδος είναι ιδιαίτερα ενεργοβόρος, έχουμε σοβαρό πληθωρισμό στα υλικά και στο εργασιακό κόστος Το κόστος υλικών και ενέργειας και το εργατικό προσωπικό είναι πολύ υψηλότερο από τον πληθωρισμό. Πρέπει να δούμε την επόμενη ημέρα για να ανταπεξέλθουμε εμείς που κάνουμε τις επενδύσεις σε περιβάλλον σαν αυτό που ζήσαμε τα δύο τελευταία χρόνια. Υπάρχει αντικειμένικό πρόβλημα, συμπλήρωσε.

Αναλυτικά οι επίσημες ανακοινώσεις και οι συγκεκριμένες αυξήσεις για κάθε πρόγραμμα στη δεύτερη σελίδα του άρθρου μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.