Η Vodafone φαίνεται ότι ανανεώνει την προσφορά του Giga Unlimited Ultra μέχρι 2 Μαΐου  αυτή τη φορά, ρίχνοντας παράλληλα και άλλο την τιμή σε περίπτωση που έχεις σταθερό Vodafone κάτω από το ίδιο ΑΦΜ. Συγκεκριμένα προσφέρει το Giga Unlimited Ultra στα 28.20 ευρώ το μήνα για 24μηνο συμβόλαιο, ενώ σου δίνει δώρο και 4G MiFi. Σε περίπτωση που δεν έχεις σταθερό, ισχύουν και πάλι τα 34.80.

Η προσφορά ισχύει για νέες συνδέσεις και φορητότητα αριθμού, με 24μηνη διάρκεια συμβολαίου, για ενεργοποιήσεις έως 2/5.

Η τιμή προσφοράς & το δώρο 4G MiFi ισχύει αποκλειστικά για πελάτες με ενεργή οικιακή σύνδεση Vodafone σταθερής στον ίδιο ΑΦΜ και για μια σύνδεση κινητής συμβολαίου. Η συνδυαστική έκπτωση αποδίδεται αυτόματα μετά την ενεργοποίηση της σύνδεσης κινητής και μόνο εφόσον πληρούνται οι προαναφερόμενες συνθήκες, ενώ σταματά να αποδίδεται σε περίπτωση διακοπής της σύνδεσης σταθερής.

Σε περίπτωση μη ύπαρξης ενεργής οικιακής σύνδεσης Vodafone σταθερής στον ίδιο ΑΦΜ, ισχύουν οι τιμές με σήμανση «χωρίς Vodafone σταθερή».

Στο μηνιαίο πάγιο συμπεριλαμβάνεται έκπτωση παγίου αντί επιδότησης συσκευής, συνδυαστική έκπτωση σταθερής – κινητής, ΦΠΑ 24% και φόρος κινητής 10%.

Εφαρμόζεται απαλλαγή φόρου σε δικαιούχους έως 29 ετών, κατόπιν επιτυχούς εγγραφής στο www.gov.gr.

Η τιμή προσφοράς θα ισχύει για τους 12 πρώτους μήνες του συμβολαίου. Από τον 13 μήνα και έως τη λήξη του συμβολαίου, θα υπάρξει αναπροσαρμογή στην τιμή του παγίου με την προσθήκη έως 1,5 ευρώ επιπλέον, λόγω πληθωρισμού και επενδύσεων δικτύου.

Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με επιδότηση συσκευής. Την βρίσκεις εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.