Skip to content

Η Vodafone IT εξαγοράζεται για 8 δις ευρώ σε μια ύστατη προσπάθεια

Baladis Koumpouras
Baladis Koumpouras
Κοινοποίηση:
vodafone cu

Η Vodafone ανακοίνωσε σήμερα ότι συμφώνησε στη πώληση των δραστηριότητων στην Ιταλία, μια κίνηση από την CEO Margerita Della Valle που περιγράφεται ως μια ύστατη προσπάθεια ανασχεδιασμού των δραστηριοτήτων στην Ευρώπη.

Η Della Valle έχει κάνει σημαντικές κινήσεις για την απλοποίηση των δραστηριοτήτων της Vodafone στην Ευρώπη και το πρόσφατο deal στην Ιταλία ακολουθεί μια παρόμοια συμφωνία στην Ισπανία αξίας 5 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Παράλληλα αναμένει την έγκριση των ρυθμιστικών αρχών στο Ηνωμένο Βασίλειο για την συγχώνευση με την 3 UΚ. Οι συζητήσεις για την πώληση στην Swisscom είχαν ανακοινωθεί στα τέλη του προηγούμενου μήνα και το τίμημα θα καταβληθεί σε μετρητά.

Αυτό είναι το speedtest της Cosmote!

Ο Όμιλος Vodafone έχει εδώ και καιρό προβλήματα και προσπαθεί να βρει λύσεις, για αυτό έχει κινήσει διαδικασίες πώλησης σε ορισμένες χώρες. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξουν και άλλες χώρες που θα δουν την Vodafone να αλλάζει χέρια.

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Baladis Koumpouras

Baladis Koumpouras

Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για τα κινητά τηλέφωνα και την επιστήμη. Ξεκίνησε το 2018 να εργάζεται στο techmaniacs.gr μετά από ένα σύντομο πέρασμα από myphone.gr και digitallife.gr. Από τότε συνεχίζει μέχρι και σήμερα να κάνει αυτό που αγαπάει. Περισσότερα στο https://baladiskoumpouras.link/

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.