Η Vodafone ανακοίνωσε σήμερα ότι συμφώνησε στη πώληση των δραστηριότητων στην Ιταλία, μια κίνηση από την CEO Margerita Della Valle που περιγράφεται ως μια ύστατη προσπάθεια ανασχεδιασμού των δραστηριοτήτων στην Ευρώπη.

Η Della Valle έχει κάνει σημαντικές κινήσεις για την απλοποίηση των δραστηριοτήτων της Vodafone στην Ευρώπη και το πρόσφατο deal στην Ιταλία ακολουθεί μια παρόμοια συμφωνία στην Ισπανία αξίας 5 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Παράλληλα αναμένει την έγκριση των ρυθμιστικών αρχών στο Ηνωμένο Βασίλειο για την συγχώνευση με την 3 UΚ. Οι συζητήσεις για την πώληση στην Swisscom είχαν ανακοινωθεί στα τέλη του προηγούμενου μήνα και το τίμημα θα καταβληθεί σε μετρητά.

Αυτό είναι το speedtest της Cosmote!

Ο Όμιλος Vodafone έχει εδώ και καιρό προβλήματα και προσπαθεί να βρει λύσεις, για αυτό έχει κινήσει διαδικασίες πώλησης σε ορισμένες χώρες. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξουν και άλλες χώρες που θα δουν την Vodafone να αλλάζει χέρια.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. my contract with vodafone was ending in April this year, the renewal offer was double the price and an increase after month 13.

    retentions? absolutely nothing offered. so moving to cosmote of wind

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.