Η σειρά iPhone 12 θα περιλαμβάνει πέντε, όχι τέσσερα, μοντέλα, σύμφωνα με τον αναλυτή Daniel Ives. Μέχρι σήμερα, τα περισσότερα reports τόνιζαν ότι το iPhone 12 θα έρθει σε τέσσερις εκδόσεις, ένα entry level 5.4 ιντσών μοντέλο, δυο 6.1 ιντσών μοντέλα και ένα των 6.7 ιντσών. Το βασικό μοντέλο των 5.4 ιντσών θα ξεκινά από τα 649 δολάρια, καθιστώντας το πιο οικονομικό σε σχέση με το περσινό iPhone 11 . Το standard iPhone 12  θα έχει A14 Bionic, θα είναι 5G ready και έρχεται με OLED οθόνη.

Αν και πρόκειται για μια ευχάριστη εξέλιξη, ότι η τιμή μειώνεται παρά τις σημαντικές αναβαθμίσεις, πολλοί χρήστες θα το δουν ως ακριβό. Ιδίως σε χώρες όπου το 5G δίκτυο δεν έχει ακόμη ενεργοποιηθεί. Σύμφωνα με τον Ives, το πέμπτο μοντέλο θα διαθέτει μόνο 4G συνδεσιμότητα και θα επιτρέψει την Apple να προσφέρει μια λύση για χρήστες οι οποίοι δεν θέλουν ακόμη να πραγματοποιήσουν την μετάβαση σε μια 5G συσκευή. Και αν αυτό είναι αληθές, η 4G έκδοση θα καταλήξει να είναι το βασικό μοντέλο του iPhone 12 και με αυτή τη λογική η σειρά θα ξεκινά από ακόμη χαμηλότερη τιμή.

Τώρα, όσον αφορά, το πως το 4G iPhone 12 θα διαφοροποιηθεί από το entry-level 5G, μένει να φανεί. Θεωρητικά και μόνο το γεγονός ότι δεν θα περιλαμβάνει 5G, θα είναι ικανό να κάνει το 4G iPhone 12 περισσότερο οικονομικά προσιτό από το βασικό 5G μοντέλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.