Η OnePlus κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα ενημέρωση για τα OnePlus 3 / 3T, OnePlus 5 / 5T και φυσικά το νεότερο OnePlus 6. Όμως, ενώ η τελευταία ενημέρωση του Oxygen OS στόχευε να διορθώσει ορισμένα προβλήματα, φαίνεται ότι έχει προκαλέσει τελικά πονοκεφάλους σε ένα σημαντικό αριθμό χρηστών.

Χρήστες στα φόρουμ της OnePlus διαμαρτύρονται για τη σοβαρή κατάναλωση της μπαταρίας στο OnePlus 6 μετά την αναβάθμιση σε Oxygen OS 5.1.6 και Oxygen 5.1.8. Χωρίς να αλλάζουν την καθημερινή ρουτίνα τους, η συσκευή καταναλώνει τώρα την διπλάσια μπαταρία όταν η οθόνη είναι ανοιχτή, ενώ υπάρχει ένα περίεργο πρόβλημα, όπου το τηλέφωνο κλείνει ακόμη και όταν η μπαταρία φορτίζεται πάνω από 50%.

Μια μικρότερη ομάδα χρηστών αντιμετωπίζει επίσης κολλήματα στην εφαρμογή της κάμερας. Και τα δύο προβλήματα οφείλονται σίγουρα στην τελευταία ενημέρωση, διότι δεν υπήρχαν στις προυγούμενες εκδόσεις.

Εκτός από τα παράπονα για το OnePlus 6, υπάρχουν και ορισμένα σχετικά με το παλιό OnePlus 3 και 3T. Η μπαταρία πεθαίνει μόλις σε μερικές ώρες σε κατάσταση αναμονής χωρίς προειδοποιήση στο 15%!

Ελπίζουμε ότι η OnePlus θα διορθώσει άμεσα τα προβλήματα. Προς το παρών δεν έχει ακουστεί κάποιο παράπονο από τους χρήστες των OnePlus 5 και 5T.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.