Στις αρχές Αυγούστου, η Samsung ξεκίνησε το beta πρόγραμμα του One UI 5 που βασίζεται σε Android 13, στα Galaxy S22. Λίγες εβδομάδες αργότερα, η εταιρεία κυκλοφόρησε τη δεύτερη beta και επέκτεινε το πρόγραμμα σε περισσότερες χώρες. Τώρα, σχεδόν ένα μήνα μετά, διέθεσε την τρίτη beta έκδοση στα Galaxy S22.

Συνήθως, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία κυκλοφορεί μια νέα beta κάθε 2 με 3 εβδομάδες, αλλά φαινομενικά έπρεπε να καθυστερήσει την κυκλοφορία της τρίτης beta για να διορθώσει ορισμένα προβλήματα που παρουσίαζαν τα animation στις προηγούμενες εκδόσεις.

Η τρίτη beta του One UI 5 περιέχει πολλές βελτιώσεις UI/UX, νέα εικονίδια για ορισμένες εφαρμογές συστήματος, όπως το Galaxy Store και το Secure Folder, επανασχεδιασμένη εφαρμογή Reminders, και πολλές διορθώσεις σφαλμάτων. Επίσης, περιέχει τις εκδόσεις ασφαλείας Σεπτεμβρίου 2022.

Επιπλέον, επιτρέπει την αλλαγή της ταπετσαρίας της οθόνης κλειδώματος απευθείας από την οθόνη κλειδώματος, με ένα απλό παρατεταμένο πάτημα — δεν χρειάζεται ο χρήστης να πάει στις ρυθμίσεις για κάνει αυτήν την αλλαγή, ούτε να επιλέξεις την ειδική επιλογή κατά την αλλαγή ταπετσαρίας στην αρχική οθόνη.

Όσοι συμμετέχουν στο beta πρόγραμμα του One UI 5, θα παρατηρήσουν βελτίωση στην ομαλότητα των animation του συστήματος, σε όλη την έκταση του λειτουργικού. Η τρίτη beta έκδοση είναι πολύ σημαντική, αλλά όλοι ανυπομονούν για την τελική έκδοση, της οποίας η διάθεση αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.