Η Samsung είχε αφιερώσει αρκετό χρόνο κατά τη διάρκεια του Unpacked event για να μας μιλήσει για τα Samsung Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20+ και Galaxy S20, που και τα τρία έρχονται με εξαιρετικό hardware και απίστευτες δυνατότητες. Το Ultra με την 10x optical-zooming camera φθάνει τα 100X zoom όταν οι ψηφιακοί αλγόριθμοι ενεργοποιούνται. Τα Galaxy S20 και Galaxy S20+ έρχονται με επίσης εντυπωσιακό camera module, χωρίς κανέναν συμβιβασμό. Και αυτό ακριβώς ανέφερε η Samsung στη σκηνή, δεν πιστεύει στους συμβιβασμούς όσον αφορά την ποιότητα της κάμερας. Η επόμενη πρόταση, έλεγε ότι το S20 Ultra προσφέρει ό,τι καλύτερο είναι εφικτό αυτή τη στιγμή για τους σοβαρούς φωτογράφους.

Αν κοιτάξεις στους πίνακες με τα χαρακτηριστικά και των τριών συσκευών θα διαπιστώσεις ότι τα Galaxy S20 και Galaxy S20+ αναφέρονται σαν να έχουν telephoto κάμερες. Οι telephoto κάμερες αμέσως συνδέονται στο μυαλό μας με το optical zoom. Αλλά για έναν παράξενο λόγο, οι πίνακες αναφέρουν ότι τα S20 και S20+ έχουν telephoto κάμερες που προσφέρουν 3x hybrid optic zoom.

Η ιστοσελίδα Notebookcheck.net αποφάσισε να ψάξει βαθύτερα το θέμα. Όπως δηλώνει και ο ίδιος ο πίνακας της Samsung τα Galaxy S20 και S20+ διαθέτουν telephoto camera αλλά με φακό που στην ουσία είναι wide angle. Ειδικότερα, ο telehphoto δήθεν φακός προσφέρει 1.06 zoom σε σχέση με την κανονική κάμερα. Αυτό σημαίνει ότι το 3x hybrid optic zoom είναι σχεδόν εντελώς digital crop. Πρόκειται δηλαδή για κάτι που μπορείς να πετύχεις με την κύρια κάμερα του Galaxy S10e. Το αποτέλεσμα βέβαια θα είναι πολύ καλύτερο, καθώς υπάρχουν 64MP αισθητήρες πίσω από την telephoto.

Η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοιο ελάχιστη σημασία έχει. Οι κάμερες στα νέα flagships θα προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα, όπως συμβαίνει συνήθως από τα Samsung smartphones και ανυπομονούμε να τις πάρουμε στα χέρια μας για το review εδώ στο techmaniacs.gr. Μείνετε συντονισμένοι.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έπρεπε να αναφέρετε και την πηγή, ως μετάφραση από άρθρο που έχω διαβάσει ήδη από ξένο site

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.