Las Vegas, 8 Ιανουαρίου 2024 – Η TCL, πρωτοπόρος στην τεχνολογία οθονών σε smartphone, tablet και συνδεδεμένες συσκευές πλούσιες σε χαρακτηριστικά, παρουσίασε σήμερα το TCL NXTPAPER 3.0, την πιο προηγμένη έκδοση της βραβευμένης τεχνολογίας οθόνης, στην CES 2024. Βελτιστοποιημένη για τα ανθρώπινα μάτια, η τεχνολογία τρίτης γενιάς περιλαμβάνει αρκετές βελτιώσεις και μια εντυπωσιακή σουίτα χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί για την προώθηση της οπτικής υγείας.

Από την αποκάλυψή της το 2021, η TCL εξελίσσει σταθερά τη μοναδική τεχνολογία TCL NXTPAPER που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ έξυπνων συσκευών και e-readers, με αποκορύφωμα την εφαρμογή του NXTPAPER στα smartphone TCL το 2023. Η TCL με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι το smartphone TCL 40 NXTPAPER, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά και διατίθεται επί του παρόντος στην Ευρώπη, τιμήθηκε με το Βραβείο Καινοτομίας CES 2024 για κινητές συσκευές. Γιορτάζοντας αυτή την αναγνώριση, η TCL διευρύνει τώρα περαιτέρω τα όρια της καινοτομίας με ακόμη πιο προηγμένη τεχνολογία και συνεχίζει να κάνει βήματα στον εξανθρωπισμό της τεχνολογίας.

«Στην TCL, πιστεύουμε ότι η προώθηση της τεχνολογίας δεν αφορά απλώς την προσθήκη περισσότερων χαρακτηριστικών, αλλά και να την κάνουμε πιο προσιτή», δήλωσε ο Stefan Streit, CMO της TCL Communication. «Η επιτυχία του NXTPAPER αποτελεί απόδειξη της αποστολής μας να εξανθρωπίσουμε την τεχνολογία, με έμφαση στην ανάπτυξη προϊόντων βελτιστοποιημένων για τα ανθρώπινα μάτια. Το TCL NXTPAPER 3.0 βασίζεται στην επιτυχία προηγούμενων συσκευών και προσφέρει στους χρήστες ακόμη περισσότερες επιλογές καθώς επεκτείνουμε τη σειρά NXTPAPER σε περισσότερες κατηγορίες προϊόντων TCL και μεγέθη οθονών το 2024».

TCL NXTPAPER 3.0: Technology optimized for human eyes 

Με βάση την επιτυχημένη τεχνολογία φροντίδας ματιών TCL NXTPAPER που φιλτράρει το επιβλαβές μπλε φως έως και 61%, διατηρώντας παράλληλα ευκρινείς εικόνες, ζωντανά χρώματα, βαθιά αντίθεση και φυσική κίνηση, το TCL NXTPAPER 3.0 διατηρεί αυτά τα σημαντικά πλεονεκτήματα και εισάγει μια σειρά χαρακτηριστικών βελτιστοποιημένων για τις αισθήσεις της όρασης και της αφής. Κεντρική καινοτομία αποτελεί η εισαγωγή της οθόνης CPL (Circularly Polarized Light), η οποία προσομοιώνει τη διαδρομή «εκπομπή – αντανάκλαση – διάθλαση» του φυσικού φωτός. Αυτό παράγει ένα οπτικό εφέ που αντικατοπτρίζει στενά την εμπειρία της ανάγνωσης βιβλίων σε φυσικό φως, βελτιώνοντας την paper-like εμφάνιση της οθόνης και παρέχοντας πρόσθετη άνεση στα μάτια. Ενισχύοντας αυτή την καινοτομία, το TCL NXTPAPER 3.0 διαθέτει επίσης υψηλότερους ρυθμούς ανανέωσης και τεχνολογία DC dimming για να εξασφαλίσει μια εμπειρία προβολής χωρίς τρεμόπαιγμα σε όλα τα σενάρια. Επιπλέον, η πρόσφατα βελτιωμένη λειτουργία Adaptive Color Temperature, που τροφοδοτείται από αισθητήρα RGB, επιτρέπει στην οθόνη TCL NXTPAPER να προσαρμόζεται αυτόματα και να παρέχει την καταλληλότερη θερμοκρασία χρώματος με βάση το χρόνο και το φως περιβάλλοντος. Αυτό εγγυάται μια άνετη εμπειρία θέασης, οποτεδήποτε, οπουδήποτε.

Το λογισμικό της τεχνολογίας TCL NXTPAPER περιλαμβάνει έναν ενσωματωμένο βοηθό φροντίδας ματιών για την αποστολή υπενθυμίσεων και την υποστήριξη των χρηστών στην ανάπτυξη υγιέστερων ψηφιακών συνηθειών προβολής. Η υπενθύμιση ανάπαυσης ενθαρρύνει τα διαλείμματα κατά τη διάρκεια παρατεταμένης χρήσης, βοηθώντας τους χρήστες να υιοθετήσουν τον κανόνα «20-20-20», δηλαδή ένα διάλειμμα 20 δευτερολέπτων κάθε 20 λεπτά και να επικεντρωθούν σε ένα αντικείμενο 20 πόδια μακριά, μια πρακτική που συνιστάται συχνά από ειδικούς στην υγεία των ματιών. Επιπλέον, η λειτουργία μπορεί επίσης να ανιχνεύσει κακό φωτισμό ή εάν ένας χρήστης είναι πολύ κοντά και να στείλει ευγενικές υπενθυμίσεις. Για μια καθηλωτική εμπειρία, οι χρήστες μπορούν εύκολα να απενεργοποιήσουν αυτές τις λειτουργίες με ένα μόνο κλικ.

Το 2024, η TCL θα λανσάρει μια ποικιλία tablet και smartphones εξοπλισμένα με τεχνολογία NXTPAPER 3.0 στην παγκόσμια αγορά αργότερα μέσα στη χρονιά, ξεκινώντας με συσκευές για την αγορά των ΗΠΑ, με την ευκαιρία της CES 2024, συμπεριλαμβανομένου του tablet NXTPAPER 14 Pro, του tablet TAB 10 NXTPAPER 5G και των smartphone της σειράς 50. Οι συσκευές TCL με NXTPAPER 3.0 διαθέτουν επίσης τώρα ένα βελτιωμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη, παρέχοντας 3-σε-1 UI βελτιστοποιημένο για διαφορετικά σενάρια προβολής. Αυτό περιλαμβάνει μια κανονική προβολή για γενική χρήση με προεπιλεγμένο χαμηλό μπλε φως και χωρίς κίτρινη απόχρωση, μια λειτουργία Color Paper χαμηλής αντίθεσης για ανάγνωση κόμικς και μια ασπρόμαυρη λειτουργία Ink Paper για μια αισθητικά ευχάριστη εμπειρία e-reader.

TCL NXTPAPER 14 Pro: Superior Visual Experience & Superior Power

Το TCL NXTPAPER 14 Pro*, είναι το πρώτο tablet εμπλουτισμένο με NXTPAPER 3.0 και απόδειξη της δέσμευσης της TCL για ανώτερη οπτική εμπειρία και άνεση στα μάτια. Η μεγάλη οθόνη 14″ 2.8K, εξοπλισμένη με τεχνολογία CPL και DC dimming, παρέχει πρωτοφανή άνεση στα μάτια. Παρά την μεγάλη οθόνη του, το TCL NXTPAPER 14 Pro διατηρεί ένα λεπτό και ελαφρύ προφίλ. Με την υποστήριξη του επεξεργαστή MediaTek Dimensity 8020 και της μεγάλης μνήμης RAM 12GB, το TCL NXTPAPER 14 Pro είναι μια υπερδύναμη παραγωγικότητας. Με μεγάλη μπαταρία 12000mAh, γρήγορη φόρτιση 33W και ROM 256GB, μπορεί να υποστηρίξει τόσο την εργασία όσο και την ψυχαγωγία.

* Το μοντέλο διατίθεται σε επιλεγμένες περιοχές, ξεκινώντας από τις ΗΠΑ (δεν διατίθεται στην περιοχή EMEA).

TCL TAB 10 NXTPAPER 5G: Merging Seamless Connectivity with Enhanced Eye Comfort for a Superior Viewing Experience

Το TCL TAB 10 NXTPAPER 5G* ζωντανεύει το αγαπημένο σας περιεχόμενο με οθόνη 10,4″ 2K NXTPAPER. Τρέχοντας με το πιο πρόσφατο Android™ 14 και εξοπλισμένο με γρήγορο οκταπύρηνο επεξεργαστή και συνδεσιμότητα 5G, αυτό το tablet εξασφαλίζει απρόσκοπτο multitasking και ροή βίντεο. Είναι ισχυρό, ελαφρύ και κομψό για ψυχαγωγία εν κινήσει και συνδεσιμότητα για όλη την οικογένεια.

* Το μοντέλο διατίθεται σε επιλεγμένες περιοχές, ξεκινώντας από τις ΗΠΑ (δεν διατίθεται στην περιοχή EMEA).

Επέκταση της σειράς TCL NXTPAPER: Επερχόμενα μοντέλα στα smartphone της σειράς TCL 50
Κατά τη διάρκεια του 2024, η TCL πρόκειται να ενσωματώσει την τεχνολογία NXTPAPER σε μια ευρύτερη γκάμα μοντέλων στα smartphone της σειράς TCL 50, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών για τις Η.Π.Α., TCL 50 XL NXTPAPER 5G και TCL 50 XE NXTPAPER 5G και άλλων.

Μείνετε συντονισμένοι για πιο συναρπαστικές προσθήκες στη σειρά προϊόντων μας για EMEA.
Για περισσότερες πληροφορίες για τα TCL προϊόντα που ανακοινώθηκαν στην CES 2024, επισκεφθείτε: https://www.tcl.com/global/en/ce

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.