Η TCL παρουσίασε ένα πρωτότυπο smartphone που ονομάζεται “Fold ‘n Roll” τον Απρίλιο του 2021, το οποίο, όπως υποδηλώνει το όνομα, ανοίγει όπως κάθε foldable και έχει συρόμενο τμήμα όπως ένα rollable.

Η οθόνη του είναι εξωτερική, διπλωμένο έχει το μέγεθος ενός τηλεφώνου, ανοιχτό έχει το μέγεθος ενός foldable smartphone, και πλήρως ξεδιπλωμένο έχει το μέγεθος ενός tablet 10 ιντσών.

Από την αρχή όλοι ανέφεραν ότι ίσως είναι ένα απλό project που δεν θα γίνει ποτέ πραγματικότητα, ή τουλάχιστον δεν θα το δούμε στα ράφια των καταστημάτων πριν περάσουν αρκετά χρόνια. Όμως, η TCL είναι εδώ να μας διαψεύσει όλους.

Ένα σύντομο βίντεο από το DTC 2021 στο Σεντσέν της Κίνας αποκάλυψε ότι η εταιρεία κατασκεύασε τουλάχιστον ένα πρωτότυπο και δίνει την ευκαιρία στο κοινό να το κρατήσει στα χέρια του.

Το βίντεο αποκαλύπτει ότι η τεχνολογία που διαθέτει το TCL Fold ‘n Roll είναι υπαρκτή και μάλιστα η υλοποίηση της είναι εξαιρετική. Ωστόσο, το λογισμικό δεν είναι ξεκάθαρα έτοιμο.

Η εταιρεία είχε πει ότι το περιβάλλον χρήστη θα αλλάζει ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης σε πραγματικό χρόνο. Προς το παρόν, είτε το τηλέφωνο δεν έχει αρκετά ισχυρό επεξεργαστή, είτε η εταιρεία δεν έχει ολοκληρώσει τον σχεδιασμό της ROM που θα επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Βέβαια, πρόκειται για την παρουσίαση του πρώτου foldable ‘n rollable smartphone στον κόσμο, άρα μπορούμε απλά να δεχθούμε ότι το TCL Fold ‘n Roll είναι εντυπωσιακό και ας μην έχει το σωστό λογισμικό ή SoC.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.