Τα τελευταία χρόνια, είναι γεγονός ότι δεν είναι και ιδιαίτερα ευχάριστα για το τμήμα φορητών συσκευών της Sony, με τις Huawei, Samsung και Xiaomi να συνεχίζουν επιτυχημένα την δική τους πορεία. Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου συνεδρίου επενδυτών, η Sony ανέφερε ότι θεωρεί πως η αιτία για αυτήν την δυσχερή κατάσταση, είναι το γεγονός δεν έχει βελτιώσει τη σειρά των smartphones της αρκετά γρήγορα.

Τα Xperia XZ2 και XZ2 Compact που αποκαλύφθηκαν φέτος, υιοθετούσαν ένα εντελώς διαφορετικό design από αυτά που είχαμε γνωρίσει τα προηγούμενα χρόνια. Διέθεταν 19:9 οθόνες, ένα χρόνο μετά από τότε που άρχισαν να θεωρούνται ως η νέα τάση στην αγορά. Από την μεριά το Xperia XZ2 Premium διατηρεί το 16:9 screen ratio για την 4K HDR display του, ενώ είναι και το πρώτο smartphone της εταιρείας με διπλή κάμερα. Σε κάθε περίπτωση και οι τρεις συσκευές, απομακρύνονται αισθητά από το παλιό OmniBalance design.

Τι πρόκειται ωστόσο η ίδια να κάνει με τις πωλήσεις συνεχώς να κινούνται πτωτικάq Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει ότι θα εστιάσει στην Ευρώπη, αποκαλώντας μάλιστα την συγκεκριμένη πρωτοβουλία Project Europe. Επιπλέον, θα προβεί σε τεχνολογικές συνεργασίες για την διάθεση 5G συσκευών, θα προσφέρει περιεχόμενο ψυχαγωγίας από τις άλλες εταιρείες της και θα συνδυάσει την εξειδίκευση των διαφόρων τμημάτων της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.