Το Sony Xperia XZ2 Premium ξεκινάει την κυκλοφορία του στις αγορές με τιμή γύρω στα €850. Η εταιρία όμως θέλει να δείξει τα δόντια της με τις δυνατότητες της κάμερας, που στο βίντεο το ISO φτάνει τα 12.800.

Φυσικά η Sony θέλει να καυχηθεί για αυτό, οπότε μας ετοίμασε ένα βίντεο με νυχτερινές λήψεις, που πραγματικά είναι πολύ εντυπωσιακό.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως στις φωτογραφίες το ISO μπορεί να φτάσει τα 51.200. Στην περιγραφή του βίντεο, η Sony γράφει “σχεδιασμένο για να καταγράψει λεπτομέρειες πέρα ​​από το τι βλέπει το ανθρώπινο μάτι”. Εδώ να υπογραμμίστε πως το ISO του ανθρώπινου ματιού είναι περίπου 1600.

Ο φακός τις κάμερας είναι ανασχεδιασμένος και αποτελείτε από 7 μέρη, ενώ έχει αρκετά ανοιχτό διάφραγμα. Έτσι περιμένουμε εξαιρετικά αποτελέσματα από την κάμερα της συσκευής, τόσο σε φωτογραφία όσο και σε βίντεο, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.