Αυτή την άποψη εκφράζει ο συντάκτη Scott Brown του androidauthority.com σε άρθρο γνώμης που δημοσιεύει, τονίζοντας χαρακτηριστικά, ότι  η Sony μπορεί να κάνει εξαιρετικά τηλέφωνα, αλλά έχει ένα πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα. Παρά το γεγονός ότι τα smartphones της έχουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά, δεν είναι το μόνο που απαιτείται για την επιτυχία. Οι χρήστες χρειάζεται να μάθουν για τα τηλέφωνα αυτά, να τα γνωρίσουν και να τους αναφερθούν οι λόγοι που θα πρέπει να αγοράσουν ένα τηλέφωνο της Sony.

Ο CEO της Sony, έχει διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση ότι η επιχειρηματική δραστηριότητα στο χώρο των smartphones δεν πρόκειται να εγκαταληφθεί. Βλέπουμε τα smartphones σαν hardware για ψυχαγωγία και ένα εργαλείο για να καταστήσουμε το hardware brand μας βιώσιμο. Οι πιο νέες γενιές δεν χρησιμοποιούν πλέον την τηλεόραση. Το πρώτο πράγμα που αγγίζουν είναι ένα smartphone. 

Όπως όλοι καταλαβαίνουμε, η Sony δεν θα σταματήσει να δημιουργεί smartphones, τουλάχιστον όχι σύντομα. Αλλά αν θέλει να τα πουλήσει θα πρέπει να αλλάξει τακτική. Είναι άλλο πράγμα να είσαι μια ομάδα marketing η οποία να προσπαθεί να προωθήσει ένα προϊόν, αλλά μπορείτε να φανταστείτε τι είναι να προσπαθείς να μάθεις στον κόσμο ότι κάνεις ένα προϊόν; Σε ακριβώς αυτή την κατάσταση βρίσκεται η Sony. Και κάτι τέτοιο μας φέρνει στο επόμενο πράγμα που η Sony χρειάζεται να κάνει. Είναι να πει στον κόσμο τι είναι αυτό που διαφοροποιεί τα smartphones της από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός, ότι ένα σημαντικό ακόμη θέμα, είναι η ευκολία αγοράς ενός Sony smartphone. Στις ΗΠΑ, που οι περισσότερες πωλήσεις γίνονται μέσω των παρόχων, η Sony δεν έχει καμιά συνεργασία με κανέναν από τους τέσσερις μεγάλους παρόχους των ΗΠΑ.  Γεγονός είναι ότι τα Sony smartphones, δεν θα πουλήσουν από μόνα τους. Η Sony θα πρέπει να θεωρήσει τον εαυτό της σαν ένα νέο brand που τώρα φθάνει στην αγορά, αλλά με το πλεονέκτημα της σημαντικής οικονομικής στήριξης. Εταιρείες, όπως η OnePlus, Realme και Poco μεγαλουργούν.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Νομίζω ότι η sony θα έπρεπε παγκοσμίως να έχει μόνο ένα μοντέλο και οι φθηνότερες επιλογές να είναι μόνο οι εκδόσεις των προηγούμενων μοντέλων έως τρία έτη με επεκταση αναβαθμίσεων του android για δύο έτη από την ημερομηνία αγορας.κατι Σαν την apple. 1 και ποιοτικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.