Η Sony ήταν γνωστή για τη δημιουργία συσκευών που έφεραν το branding Compact. Πιο συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που η εταιρεία διέθεσε ένα από τα μικρότερα smartphones ήταν πριν πέντε χρόνια το 2018, με το Sony Xperia XZ2 Compact. Από τότε δεν υπήρχαν κάποιες ενδείξεις για μια επιστροφή του εν λόγω form factor.

sony xperia compact

Ο Ross Young σήμερα επισημαίνει ότι το επόμενο Sony Xperia Compact θα είναι 6.05 χωρίς να αναφέρει αν η πληροφορία αυτή αφορά την οθόνη ή το σώμα της συσκευής. Αν αναφέρεται στην οθόνη, αξίζει να σημειωθεί ότι οι 6.05 ίντσες δεν είναι και τόσο compact ωστόσο με τη σημερινή τάση που οι συσκευές γίνονται όλο και μεγαλύτερες σε μέγεθος θα μπορούσε να θεωρηθεί ως compact.

Το Asus Zenfone 9, θεωρείται ένα από τα καλύτερα compact smartphones με μέγεθος 5.9 ιντσών, ενώ το iPhone 13 mini με μια 5.4.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.