Ο γνωστός leaker του κινεζικού κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, μοιράστηκε με τους χρήστες μία ενδιαφέρουσα αναφορά σχετικά με έναν επερχόμενο αισθητήρα κάμερας της Sony που θα αποσταλεί σύντομα στους κατασκευαστές για την έναρξη δοκιμων.

Κάποιοι εικάζουν ότι πρόκειται για το φημολογούμενο Exmor IMX800 που προορίζεται για το Xiaomi 12 Ultra, αλλά αυτή η πληροφορία θα επιβεβαιωθεί μόνο όταν το τηλέφωνο κάνει το ντεμπούτο του – τις επόμενες εβδομάδες.

Οι λεπτομέρειες που αναφέρει ο leaker για τον αισθητήρα της Sony (Exmor IMX800) φαίνεται να συμφωνούν με διάφορες φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό, για ένα 50MP 1/1.1″ αισθητήρα. Αν αυτό ισχύει, τότε θα είναι ο μεγαλύτερος αισθητήρας της βιομηχανίας – καθώς ξεπερνάει τον 50MP 1/1.12″ GN2 της Samsung που χρησιμοποιεί το Xiaomi 11 Ultra.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.