Η ΕΕΤΤ ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό για τα μέτρα απαγόρευσης διαθεσιμότητας στην αγορά των ραδιοεξοπλισμών με την ονομασία “COOLSEER RGB WIFI GU10 SMART SPOTLIGHT” και “Αφυγραντήρας, Καθαριστής αέρα & Ιονιστής Juro-Pro Ruby 30L WiFi”.

Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, μετά από έλεγχο ως προς τις απαιτήσεις της Οδηγίας 2024/53/EU που έχει εναρμονισθεί στην ελληνική νομοθεσία με το ΠΔ 98/2017, διαπιστώθηκαν τυπικές μη συμμορφώσεις. Αφού μετά από επανειλημμένα αιτήματα της ΕΕΤΤ, οι τυπικές μη συμμορφώσεις δεν αναιρέθηκαν στο σύνολό τους, η ΕΕΤΤ έλαβε την Απόφαση ΑΠ 1074/4/29-5-23 με θέμα «Απαγόρευση διαθεσιμότητας στην αγορά του προϊόντος με την εμπορική ονομασία COOLSEER RGB WIFI GU10 SMART SPOTLIGHT» η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β/3938/16-6-23 και την Απόφαση ΑΠ 1074/1/29-5-23 με θέμα «Απαγόρευση διαθεσιμότητας στην αγορά του προϊόντος με την εμπορική ονομασία Αφυγραντήρας, Καθαριστής αέρα & Ιονιστής Juro-Pro Ruby 30L WiFi» η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β/3938/16-6-23.

Λαμβάνοντας υπόψη τις παραπάνω αποφάσεις, καλούνται οι σχετικοί οικονομικοί φορείς να παύσουν την διάθεση στην αγορά των εν λόγω προϊόντων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.