Η skroutz μπαίνει πλέον και στην αγορά των μεταχειρισμένων αντικειμένων, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και θα αποτελεί το νέο τομέα εμπορικής δραστηριοποίησης της εταιρείας.

Ο πυρήνας της Γης σταμάτησε να περιστρέφεται!

Όπως επισημαίνει ο διευθύνων σύμβουλος της skroutz Γιώργος Χατζηγεωργίου, το skroutz θα λειτουργεί σαν εγγυητής μεταξύ των συναλλαγών των χρηστών. Η συναλλαγή δεν θα ολοκληρώνεται αν πρώτα δεν παραδοθεί το προιόν και διαπιστωθεί ότι είναι όπως διαφημιζόταν. Στόχος να αποτραπούν φαινόμενα απάτης και περιπτώσεις όπου άλλα πληρώνεις και άλλα παίρνεις, ή δεν σου αποστέλλονται καν.

Ο πωλήτής θα αφήνει ένα αντικείμενο σε locker της skroutz και στη συνέχεια η ίδια θα αναλαμβάνει την παράδοση στον αγοραστή. Όλα αυτοματοποιημένα μέσω της πλατφόρμας. Η νέα δραστηριοποίηση του skroutz έρχεται σε μια εποχή που αυξάνεται η second hand αγορά παγκοσμίως. Σύμφωνα με τη Statista, η αποτίμηση μόνο της αγοράς second hand ρούχων το 2022 ήταν 177 δισ. δολάρια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.