Συνήθως τα leaks έρχονται από διάφορους insiders της βιομηχανίας ή πρόσωπα που έχουν τις σωστές πηγές ή γνώσεις. Ποιος θα περίμενε όμως ότι η Siri θα έδινε στεγνά την Apple αποκαλύπτωντας ένα event που ετοιμάζει η εταιρεία την επόμενη εβδομάδα.

Όταν κάποιος ρωτάει τη Siri “When is the next Apple Event” η ψηφιακή βοηθός τον ενημερώνει για το επόμενο event της εταιρείας, αρκεί να το έχει ανακοινώσει επίσημα. Το πρόβλημα είναι ότι τώρα αποκάλυψε ένα event που ο τεχνολογικός κολοσσός δεν έχει ανακοινώσει ακόμη.

Η απάντηση που δίνει η Siri αυτό τον καιρό δεν είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο προγραμματισμένο event. Αντιθέτως αναφέρει το μήνυμα “When is the next Apple Event,” ‌Siri‌ is currently responding with, “The special event is on Tuesday, April 20, at Apple Park in Cupertino, CA. You can get all the details on Apple.com.”

Η ψηφιακή βοηθός δεν αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες και εφόσον δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση δεν έχει νόημα να τις αναζητάει κανείς στο site της Apple. Όπως και να έχει, περιμένουμε την παρουσίαση ενός νέου iPad Pro στις 12.9 ίντσες με mini-LED τεχνολογία οθόνης. Θα μάθουμε περισσότερα στις 20 Απριλίου που είναι η εκδήλωση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.