Το επόμενο smartphone της Google αναμένεται να είναι το Pixel 5a που μάλλον θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουνίου – τουλάχιστον σύμφωνα με τον Jon Prosser – αλλά σήμερα έχουμε πληροφορίες για το επόμενο “flagship” της εταιρείας, το Google Pixel 6.

Το 9to5Google έκανε teardown το Camera app και εντόπισε μερικά στοιχεία για το επερχόμενο smartphone. Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιστοσελίδας το Pixel 6 θα έχει βελτιωμένη selfie κάμερα και αλλαγές στο design.

Φαίνεται ότι η Google αποφάσισε να τοποθετήσει τη μπροστινή κάμερα του τηλεφώνου κεντρικά στο πάνω μέρος της οθόνης και μάλιστα το punch hole θα είναι λίγο μικρότερο – τα Pixel 5 και 4a έχουν 65-pixel punch hole και το Pixel 6 αναμένεται να έχει 55-pixel punch hole.

Πέρα από τις αλλαγές στον σχεδιασμό, η selfie κάμερα του επόμενου “flagship” της Google θα μπορεί να καταγράφει selfie βίντεο με 4K ανάλυση. Τα προηγούμενα Pixel έχουν κλειδωμένη εγγραφή στα 1080p παρόλο που έχουν 8MP κάμερες που υποστηρίζουν μεγαλύτερες αναλύσεις.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.