Οι φήμες για τα Redmi Note 13 είναι αρκετές και τώρα διέρρευσαν πληροφορίες για όλα τα μοντέλα της σειράς. Εντοπίστηκαν τέσσερις κωδικοί μοντέλων που φωτογραφίζουν πάρα πολλά μοντέλα. Οι κωδικοί μοντέλων είναι οι 2312DRAABC, 2312CRAD3C, 2312DRA50C, και 23090RA98C.

Για αρχή έχουμε το απλό μοντέλο που θα είναι διαθέσιμο σε 4G και 5G εκδόσεις. Το 4G θα κυκλοφορήσει σε NFC και non-NFC παραλλαγές, με κωδική ονομασία “Sapphire” (αριθμός μοντέλου N7) και “Sapphiren” (αριθμός μοντέλου N7N), αντίστοιχα. Αυτές οι συσκευές θα έχουν Snapdragon και θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη, στην Τουρκία, και στην Ινδονησία.

Από την άλλη, το Redmi Note 13 5G, που έχει κωδική ονομασία “Gold” και αριθμό μοντέλου “N17”, θα έχει επεξεργαστή της MediaTek και σύστημα καμερών με ultra-wide και macro. Για κάποιον λόγο θα κυκλοφορήσουν τρεις παραλλαγές με διαφορετική κύρια κάμερα, 108MP, 64MP, και 50MP. Επίσης, θα είναι διαθέσιμη και μία Poco παραλλαγή με κωδική ονομασία “GoldP” και 64MP κύρια.

Πάμε στα Pro. Δύο μοντέλα εδώ, το Note 13 Pro 5G και το Note 13 Pro+ 5G. Το πρώτο έχει κωδική ονομασία “Zircon”, αριθμό μοντέλου “N16U”, MediaTek SoC, και τριπλό σύστημα καμερών με 200MP Samsung ISOCELL HP3 κύρια, 8MP ultra-wide και 2MP macro. Η selfie θα είναι στα 16MP. Το Pro+ θα είναι παρόμοιο, αλλά δεν έγινα γνωστές οι διαφορές τους. Τα Pros και 13 5G θα είναι διαθέσιμα σε πολλές αγορές, συμπεριλαμβανομένων της Ευρώπης και της Ινδίας.

Τέλος, έχουμε το Redmi Note 13 Turbo. Αυτή η συσκευή έχει κωδική ονομασία “Garnet”, θα έχει παρόμοιο σύστημα με το Note 13 Pro 5G, αλλά θα διαθέτει Snapdragon επεξεργαστή. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σε πολλές αγορές, αλλά δεν ξέρουμε τον κωδικό μοντέλου για να μπορέσουμε να το εντοπίσουμε. Τέλος, όλη η σειρά θα τρέχει MIUI 14 βασισμένο σε Android 13.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.