Το γεγονός ότι ο Snapdragon 865 κατάφερε να ξεπεράσει τον Exynos 990 με την διαφορά που έχουμε δει τόσες φορές σε speedtests, εύκολα κάποιος θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι η Qualcomm θα μπορούσε να ανταγωνιστεί ακόμη και με ένα chip του 2019. Αν και η Samsung δεν χάνει την αισιοδοξία της. Εσωτερικά, άλλωστε, είναι εξαιρετικά δύσκολο να φανταστούμε ότι παραδέχεται προθύμως οποιαδήποτε αδυναμία.

Η Samsung λέγεται, ότι βλέπει αυτή τη χρονιά ως μια ανωμαλία στις επιδόσεις των flagship chips και θα γυρίσει σε πιο υψηλά επίπεδα ανταγωνισμού με το επόμενο flagship SoC, που θα βρίσκεται στα Android flagships του 2021. Η Samsung, λέγεται δηλαδή ότι εγκαταλείπει την φιλοδοξία να τα βάλει με την Qualcomm όσον αφορά τα SoCs και αντίθετα θα εστιάσει στην τρέχουσα συνεργασία με την AMD.

Τώρα, αν πιστέψουμε τα benchmarks που έχουν κυκλοφορήσει, το flagship chip της Samsung για το 2021 θα κάνει σημαντικά άλματα προς τα εμπρός όσον αφορά τις επιδόσεις των γραφικών και αυτό χάρη στην AMD. Αν και προηγουμένως είχε λεχθεί ότι η επίσημη ονομασία του θα είναι Exynos 1000, παίζει να δούμε κάποιου είδους rebranding.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.