Μπορεί η Samsung να αντιμετώπισε προβλήματα με το Galaxy Fold, αλλά από τότε έχει κάνει άλματα και έχει βελτιώσει τα foldable smartphones της με τα επόμενα μοντέλα να αναμένεται να είναι ακόμα πιο ανθεκτικά. Φαίνεται ότι η εταιρέια θα πουλήσει το ultra-thin glass που ανέπτυξε σε άλλες εταιρείες, ξεκινώντας με τη Google και το Pixel Fold.

Σύμφωνα με αναφορά από το ETNews, η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια θέλει να επεκτείνει την επιχείριση του ultra-thin glass με σκοπό να αυξήσει το κέρδος της από αυτό. Αν και η εταιρεία είχε ανακοινώσει τα σχέδια της το 2020, η σιωπή της οδήγησε πολλούς να θεωρούν ότι δεν θα προχωρήσει σύντομα στην υλοποίησει τους.

Η νεότερη αναφορά όμως τονίζει ότι πλέον η Samsung Display είναι έτοιμη να δώσει το ultra-thin glass σε περισσότερους κατασκευαστές και το πρώτο foldable smartphone που θα το χρησιμοποιεί και δεν της ανήκει θα είναι το επερχόμενο foldable της Google που αναμένεται να ονομάζεται Pixel Fold.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.