Πληροφορίες για το επόμενο Samsung Galaxy Unpacked, κυκλοφόρησαν από τον κορεάτικο τύπο και θέλουν την επόμενη μεγάλη ανακοίνωση της εταιρίας να λαμβάνει χώρα στην Κορέα. Τα τελευταία χρόνια οι ανακοινώσεις γίνονταν στις ΗΠΑ, όμως αυτό φαίνεται πως αλλάζει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η εταιρία είναι ανάμεσα σε δύο τοποθεσίες, με την μία να είναι το σπίτι της Samsung.

Ο πρόεδρός της Samsung Electronics, RM Roh, θέλει να διοργανώσει την εκδήλωση στην πόλη Busan, της Νότιας Κορέας. Φυσικά η υποψηφιότητα της Νέας Υόρκης είναι ακόμα στο τραπέζι.

Στο παρελθόν οι ανακοινώσεις της εταιρίας ήταν στην Νέα Υόρκη, ενώ αν πάμε πίσω στον χρόνο, θα δούμε και την Βαρκελώνη. Μάλιστα το 2016, στην Βαρκελώνη, όταν και το Techmainacs παρόν, σε μια εκδήλωση που φιλοξένησε και τον Mark Zuckerberg.

Έτσι, η πληροφορία πως η εκδήλωση θα γίνει στην Νότια Κορέα μας ξάφνιασε, αφού πρόκειται για ένα παγκόσμιο event, με ιδιαίτερη σημασία για την Samsung.

Οι φήμες θέλουν την εταιρία να παίρνει αυτή την απόφαση, για να στηρίξει την έκθεση της Bussan, κάτι που έρχεται σε συμφωνία με τις φήμες που ήθελαν το επόμενο Galaxy Unpacked νωρίτερα. Αυτό γιατί η έκθεση της Bussan θα λάβει χώρα στα τέλη Ιουλίου. Ακόμα δεν έχουμε επίσημη επιβεβαίωση από την εταιρία.

Galaxy Unpacked

Αυτό το unpacked θα είναι το δεύτερο της εταιρίας για το 2023, με το πρώτο να είχε τις ανακοινώσεις της σειράς Galaxy S23. Το επόμενο Unpacked όμως θα φέρει περισσότερες συσκευές για να απολαύσουμε.

Τι θα δούμε στο επόμενο Galaxy Unpacked;

Οι σταρ τις ανακοίνωσης δεν θα είναι άλλοι από τα Samsung Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5, τα οποία έχουν διαρρεύσει αρκετά την τελευταία περίοδο. Μαζί τους θα δούμε και το Samsung Galaxy Watch 6, που οι φήμες θέλουν να φέρνει πίσω την περιστρεφόμενη στεφάνη. Μεγάλες πιθανότητες έχει να ανακοινωθεί και η επόμενη σειρά tablet της εταιρίας, με τα Galaxy Tab S9 series να έρχονται με πολύ δυνατό hardware και σημαντικές αλλαγές.

Έτσι θα έχουμε μια πολλή γεμάτη εκδήλωση, που σίγουρα θα μας δώσει πολύ ενδιαφέρουσες συσκευές. Με την αγορά των αναδιπλούμενων να γίνεται όλο και πιο πλούσια, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τις προτάσεις της εταιρίας που ηγείται σε αυτό τον κλάδο.

Με την Google να ετοιμάζεται να ανακοινώσει το πρώτο της foldable, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε αν θα μπορέσει να ανταγωνιστεί την Samsung, στον κλάδο που η ίδια έκανε μεγάλο trend και που αναμένεται να γίνει η νέα νόρμα στον σχεδιασμό των smartphones.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.