Η Samsung έχει επιτύχει ένα εκπληκτικό screen to body ratio στις συσκευές της χωρίς να καταφεύγει στις άσχημες λύσεις της εγκοπής. Η ίδια έχει πολλές φορές επικρίνει τα notches και αποφεύγει να τα ενσωματώσει στα smartphones της. Ωστόσο λέγεται, ότι θα επιλέξει να τοποθετήσει τη δική της εκδοχή του notch στο πλάι της συσκευής σύμφωνα με μια νέα πατέντα που είδε το φως της δημοσιότητας από το Galaxy Club.

Η πατέντα περιγράφει μια Samsung συσκευή με Edge display η οποία θα καλύπτει τα πλαϊνά του smartphone και θα περιλαμβάνει screen cut-outs (notches) για τα φυσικά πλήκτρα της συσκευής, όπως τα πλήκτρα εκκίνησης και απενεργοποίησης. Αυτό το  ‘Edge Notch’ θα δώσει τη δυνατότητα στη Samsung να καλύπτει πλήρως τα πλαϊνά με Edge screen και να εξαλείψει πλήρως τα bezels. Αν και κάτι τέτοιο θα βοηθήσει τη Samsung να αυξήσει το screen to body ratio, σίγουρα θα προκαλέσει δυσκολία στον χειρισμό του smartphone.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.