Ξεκίνησε μια νέα χρονιά, οπότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε κάποιες αποφάσεις για το νέο έτος. Η Samsung συμφωνεί, και η εταιρεία ανακοίνωσε τα σχέδιά της μέσω του αντιπροέδρου Han Jong-hee και του προέδρου Kyung Kye-hyun, σε ένα κοινό πρωτοχρονιάτικο μήνυμα.

Οι δύο τους, αποκάλυψαν τις στρατηγικές προτεραιότητες της Samsung για το νέο έτος, συμπεριλαμβανομένης της επιδίωξης “τεχνολογιών υπερ-διαφοράς” για τη διατήρηση του ανταγωνιστικού της πλεονεκτήματος το 2024 και μετά. Η Samsung θέλει να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της μέσω της “τεχνολογικής υπεροχής και της προσαρμοστικότητας στις μελλοντικές αλλαγές”.

Τα στελέχη έδωσαν έμφαση σε μια στρατηγική “πρώτα ο πελάτης” για τα τμήματα κινητών τηλεφώνων, οικιακών συσκευών και λογισμικού της Samsung, με έμφαση στην απόδοση και την ποιότητα. Προέτρεψαν επίσης την επιχείρηση κατασκευής chip του ομίλου να ενισχύσει τη θέση της στην αγορά βελτιώνοντας και διευρύνοντας το τεχνολογικό χάσμα με τους ανταγωνιστές της.

Επιπλέον, ζήτησαν προληπτικά μέτρα για την αντιμετώπιση μελλοντικών αλλαγών στο τεχνολογικό τοπίο, όπως η AI, οι φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές και η “καινοτομία στον τρόπο ζωής”, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Είναι ενδιαφέρον ότι ζητούν την εφαρμογή της generative AI στις εργασιακές διαδικασίες.

Σχετικά με το θέμα αυτό, το μήνυμα αναφέρει: “Πρέπει να φέρουμε επανάσταση στον τρόπο που εργαζόμαστε και στην εμπειρία των συσκευών μας, εφαρμόζοντας τη generative AI στην εργασία. Ξεφεύγοντας από την παθητική πράσινη αντίδραση του παρελθόντος, θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε μια θεμελιώδη αλλαγή στη σκέψη και να ανακαλύψουμε τα πράσινα προϊόντα του μέλλοντος”.

Περιμένουμε ήδη ότι η παρουσίαση της οικογένειας Samsung Galaxy S24 θα αφορά αποκλειστικά την AI, οπότε αυτό το κομμάτι είναι λίγο πολύ καλυμμένο από την πλευρά της κινητής τηλεφωνίας. Ανυπομονούμε να δούμε τι άλλο θα παρουσιάσουν τα διάφορα τμήματα της Samsung κατά τη διάρκεια του 2024.

Επίσημο! Η Samsung αποκαλύπτει την ημερομηνία λανσαρίσματος των Galaxy S24 (βίντεο)

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.