Το 2011 η Microsoft είχε παρουσιάσει ένα πολύ όμορφο concept τηλέφωνο που αποτελούνταν από δυο full screen συσκευές οι οποίες θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανεξάρτητα ή μαζί για μια μεγαλύτερη επιφάνεια οθόνης.

Η Samsung πειραματιζόταν με foldable smartphones εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, όπως αποκαλύπτουν διάφορες πατέντες που έχουμε δει στο παρελθόν. Η εταιρεία όμως τώρα, φαίνεται ότι έχει λάβει το concept της Microsoft, εργάζεται πάνω εδώ και σκοπεύει να το φέρει σύντομα στη ζωή με τη χρήση μαγνητών. Η πατέντα, η οποία φέρει την ονομασία “Electronic device with two display devices and method of operating” κατοχυρώθηκε από την Samsung τον Ιούλιο του 2018. Η πατέντα δείχνει δυο οθόνες που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τη χρήση μαγνητών και θα λειτουργούν σαν μια μεγάλη οθόνη.

Οι δυο οθόνες θα στεγάζουν έναν επεξεργαστή η κάθε μια και άλλα εξαρτήματα. Και κάτι τέτοιο, θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν ένα smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη, που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν tablet. Και οι δυο συσκευές θα έχουν τρεις μαγνήτες.

Επιπλέον, η Samsung δείχνει και άλλες καινοτόμες ιδέες, πως η συσκευή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εκτός από tablet και σαν τηλέφωνο με sliding design.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.