H Samsung κυκλοφόρησε πρόσφατα την ενημέρωση One UI 7.0 beta στις συσκευές Galaxy A55 αλλά η ενημέρωση αυτή φαίνεται να περιλαμβάνει ένα περίεργο περιορισμό λήψης.
Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία ανέφερε ότι η ενημέρωση αυτή θα μπορεί να ληφθεί μόνο μέσω σύνδεσης Wi-Fi. Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά από την εμφάνιση του προγράμματος One UI Beta και δεν παρατηρήθηκε σε άλλες ενημερώσεις σε προηγούμενες συσκευές όπως τη σειρά Galaxy S23 και S24. Ο περιορισμός αυτός αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στο banner εγγραφής του προγράμματος One UI 7 Beta του Galaxy A55 και αναφέρει ότι “από φέτος, μπορείτε να κάνετε λήψη της έκδοσης Beta μόνο σε περιβάλλον Wi-Fi.”.

Απλές ρυθμίσεις για να πετύχετε βελτίωση της μπαταρίας σε Xiaomi κινητά
Για το λόγο αυτό η δήλωση αυτή από τη Samsung μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα επέκτασης της απαίτησης Wi-Fi σε περισσότερες Galaxy συσκευές στο μέλλον. Δεν έχει γίνει γνωστό για το λόγο για τον οποίο προέκυψε αυτός ο περιορισμός καθώς οι ταχύτητες κινητής τηλεφωνίας βελτιώνονται συνεχώς και επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν λήψη ενημερώσεων απρόσκοπτα και μέσω των δικτύων κινητής.